Spasio je od zlostavljača: Žena kupila beskućniku najbolji dar

Dobro se dobrim vraća. Mark je spasio 33-godišnju Ali od manijaka koji ju je pratio kući nakon noćnog izlaska. Ona mu to nikada nije zaboravila. Skupila je novac i poklonila mu kamper...

Ali Webb, majka iz Wigana, će zauvijek pamtiti prvi put kad je srela beskućnika Marka Sherringtona (47). Ovaj siromašni čovjek bez krova nad glavom pobrinuo se jedne večeri da Ali sigurno dođe kući, prenosi WiganToday.

Webb (33) se vraćala iz noćnog izlaska u hotelsku sobu kada je primjetila da je prati jedan muškarac. Nije ju htio pustiti na miru, a tada se pojavio Mark sa svojim psima i prestrašio zlostavljača koji je pobjegao glavom bez obzira. Otpratio ju je do hotela, a Ali mu je napisala broj mobitela u knjigu koju je čitao. Nazvao je idući dan i pitao je li sve u redu.

Ali i Mark su ostali u kontaktu. Mjesecima nakon tog događaja, Ali je saznala da se Mark zbog svojih pasa morao odreći parcele na kojoj je postavio šator.

Umjesto donacije novca, Ali je odlučila napraviti korak više. Na stranici GoFundMe skupljala je donacije i uspjela kupiti kamper za Marka. Kamper su opremili posuđem i ostalim stvarima koje će mu olakšati život. Trenutno je parkiran na javnom parkingu, ali čekaju da se otvori mjesto u kampu za kampere.

- Mislio je da će umrijeti na ulici. Nije ovo dom kakvog želimo za njega, ali je svakako pomak. Sada se ima gdje istuširati, spavati... - rekla je Ali.