Tribine Humac: „Činim sve novo!“

Dragi prijatelji, pozivamo vas na Tribinu koja će se održati u srijedu, 13. travnja, u staroj crkvi na Humcu, s početkom u 20 sati.

Tema Tribine je: „Činim sve novo!“, a gost predavač bit će don Ivan Filipović, duhovnik Zajednice Cenacolo.

Don Ivan će progovoriti o „suvremenim ovisnostima“ današnjice, posvjedočiti o svome putu od ovisnosti do svećeništva te o ozdravljenju po snazi molitve i Kristove ljubavi. Dođite i rastimo uz Riječ koja je sposobna u nama sve obnoviti i nanovo roditi.

“Snažno vjerujem u Boga, Crkvu, zajednicu, jer uistinu ništa drugo ne želim nego da moj život bude jedno svjedočanstvo. Znak Kristove ljubavi, milosrđa, Kristove snage svakom čovjeku da bi se obratio. Taj izgubljeni sin – koliko to treba biti hrabro – kad čovjek dodirne dno, sam sebi kaže istinu i donese odluku: vratit ću se k ocu i ponizno ću se baciti pred koljena i reći mu: Oprosti mi, oče.

Vjerujem da je Isus svim ljudima koji prođu kroz zajednicu, svim ovisnicima, pripremio obraćenje kao i meni. I zato, život ću svoj posvetiti prijateljima, tj. ljudima sličnim mojoj prošlosti. Moj će život biti svjedočanstvo nade, da nije sve gotovo, da droga nema zadnju riječ.“ don Ivan

Označeno u