“ZAPLETENI U MREŽE“

U srijedu 21. veljače 2024. u 19h. u Domu svetog Ante na Humcu održana je još jedna zanimljiva tribina pod nazivom „“Zapleteni u mreže” na kojoj je bilo riječi o utjecaju interneta na naš život i kako se nositi s izazovima koje donosi. 

Gošća/predavač bila je psihijatrica dr. Irena Primorac Bošnjak, voditeljica Odjela za mentalno zdravlje Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko- neretvanske županije.

Internet je postao neizostavan dio našeg svakodnevnog života, omogućujući nam pristup informacijama, komunikaciju i interakciju s drugim ljudima širom svijeta. Međutim, istovremeno je postao i mjesto gdje se javljaju različiti rizici, poput cyber kriminala, zloupotrebe osobnih podataka i ovisnosti o tehnologiji.

Kao voditeljica centra za mentalno zdravlje Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko- neretvanske županije, doktorica je sa strašću govorila o problemima s kojima se mladi suočavaju u današnjem digitalnom dobu, ističući važnost prevencije i podrške u obiteljskom okruženju.

U ispunjenoj dvorani Doma sv. Ante na Humcu, mladi i talentirani Ljubušak, Mislav Ramljak, dodatno je obogatio večer svojim emotivnim pjevanjem. Ova večer je bila još jedna prilika za zajedničko druženje i osvještavanje o važnosti mentalnog zdravlja, potičući nas da zajedno gradimo zdravije i sretnije društvo.

Označeno u