Molitva je najveća snaga na zemlji a moliti za drugoga znači...

Molitva je najveća snaga na zemlji a moliti za drugoga znači "zaposliti" cijelo Nebo da nitima svoje providnosti spoji ono po ljudskom nemoguće sa mogućim po beskrajnoj ljubavi Nebeskoga Oca i po prečistim rukama najdivnije Majke na svijetu.

Marija koja kao Majka besprijekorno prenosi svu težinu i jad naših grijeha, padove i posrtaje, opravdava svoju djecu zaodjevajući ih u mnoge blagoslove i milosti po molitvi poniznog i čistog srca djeteta Božjeg. Ti si dijete Božje,Ti si Njena ispružena ruka, ti si glasnik anđela, ti imaš krila, ti imaš moć mijenjati svijet...molitvom. Ona ti daje sredstvo da ostvariš Njen cilj, Njen plan u kojem će mnogi naći svoje mjesto i ulogu u tvome životu i time proslaviti Boga u tvom srcu i srcu onoga koji ti je povjeren da za njega moliš Danas se molim za sve one ljude koje sreća zaobilazi u velikom krugu.

Za one koji praštaju i one koji sude, za sve što su osjetili tugu. Danas se molim za sve ljude one koji ljubav nisu nikad upoznali, za stotine, hiljade ili milione.. Što su sebe nekom darovali. Danas se molim i za one duše kojih se nikad nitko ne sjeti za one što mostove dobrote ruše. Molim za one što bolest im prijeti. Danas se molim za sva bića draga kojima u duši nemiri vladaju, za sve koje je izdala snaga i za one što se više ne nadaju. Molitvom dobre želje šaljem njima, za sreću, ljubav, za dušu punu mira. Danas se molim za svako dobro svima širom ovog beskrajnog svemira.