Sadržaj s oznakom: Blanka Klasić

Majka zna, moli i šuti, ostaje u poniznosti jer samo je poniznost prepoznaje i samo je tišina čuje, samo je bol i trpljenje čini tako lijepom i nebeskom, samo je križ Sina Njenog čini tako uzvišenom.

ODLUČIH: moje vrijeme korizme neće biti vrijeme ODRICANJA, nego vrijeme ODABIRANJA.

Objavljeno u Blanka Klasić | 21.3.2023.

Proljetni blagoslov

Jednog je dana jedan slijepi čovjek sjedio na stepenicima jedne zgrade, sa šeširom blizu svojih stopala i jednim natpisom na kome je pisalo: “Slijep sam, molim vas pružite mi pomoć.”

Danas je i svjetski Dan očeva! Neka vas sv.Josip čuva i po Njemu neka se očituje Božja ljubav u svim tatama ovoga svijeta. Čestitamo vam dragi očevi!

Je li naša računica ispravna ako do rezultata dolazimo pogrešnim putem, ako znanje potrebno za rješavanje važnih životnih poteškoća crpimo iz izvora svjetovne mudrosti i pojedinaca sklonih magijskim rješenjima.

Molitva je najveća snaga na zemlji a moliti za drugoga znači "zaposliti" cijelo Nebo da nitima svoje providnosti spoji ono po ljudskom nemoguće sa mogućim po beskrajnoj ljubavi Nebeskoga Oca i po prečistim rukama najdivnije Majke na svijetu.

Ako trebate da birate između viđenja mene i sv. mise, izaberite sv. misu jer za vrijeme mise moj Sin je s vama...

Objavljeno u Kolumne | 10.3.2023.

Djeco moja, molite za pastire!

"Djeco moja molite za pastire, neka vaša usta budu uvijek zatvorena za svaku osudu, jer ne zaboravite, moj Sin ih je izabrao, i samo on ima pravo suditi!" (Gospina poruka preko Mirjane, 02. siječnja 2013.).

 Pomogli ste mi svojom molitvom da se ostvare moji planovi. Molite dalje da se ostvare u potpunosti.

"Draga djeco, dajte mi svoje osjećaje i svoje probleme"! Želim vas utješiti u vašim nevoljama, želim vas ispuniti mirom, radošću i ljubavlju Božjom.

8 stvari kojih se treba sjetiti kad sve krene nizbrdo

Znate li da jedan od znakova koji prati ukazanja su "RUŽE", a tako i njihov miris koji na osebujan način pretkazuje dodir Raja sa našom zemaljskom stvarnošću.

Objavljeno u Blanka Klasić | 12.1.2023.

Međugorska suza

Tvoja nas je ljubav privezala za Križ Tvoga Sina Majko, kada Si svakog od nas imenom prozvala, s mjesta gdje je milost kao rijeka potekla,preplavila i odvela sve do Uskrsloga.

Svaki čovjek po sebi je pitanje i traženje odgovora a Bog je odgovor i čekanje tražitelja(fra.Slavko Barbarić).

Da,došla nam je Majka našega Spasitelja da nas uvede u tajnu Božjeg milosrđa, da nas probudi pozaspale sa kreveta svijeta i digne u visine nebeske slobode koja ne podliježe zakonima stvarnosti, vremena ni prostora.

"Vama nije potrebno govoriti riječima.

Stranica 1 od 7