10 GODINA MI SMO TU ZA VAS! Portal Medjugorje-info.com slavi rođendan - DIJELIMO 10 POKLONA

Medjugorje-info je napunio deset godina! U slavljeničkom duhu ovih deset proteklih godina radost nam je svaku proslaviti s vama. Tim povodom odlučili smo vas kao i svakog rođendana dosad darovati s 10 poklona koje smo pripremili za vas.

Na današnji dan, 26. studenog 2010. godine pokrenut je portal Medjugorje - info.com s namjerom da svim ljudima dobre volje kroz pomno birani sadržaj donese veselje u njihove domove i informaciju koja služi na izgradnju zajednice koja nas čita.

Ovo što činimo nije samo „samo“ posao nego i poslanje. Tu smo najprije iz zahvalnosti prema Bogu - sluge s kojima se Gospodin služi. Svoje znanje i vještine svakim danom trudimo se uporabiti za dobro, istinito i vrijedno. Biramo sadržaje koji vas ne čine ogorčenima, već obogaćenima. Pouzdajemo se u Providnost i nadahnuća Duha Svetoga koji nam daju sliku ljepše strane života kroz objave koje se rado čitaju i oplemenjuju svijet.

I ono što želimo istaknuti - ne obraćamo se samo vjernicima, već svima. Usmjereni smo prema onima koji žele s nama rasti u vjeri i zbog različitosti biranih objava želja nam je privući i druge s ciljem da dopremo do svih koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i napustili okrilje svete majke Crkve.

U godinama koje su pred nama i dalje ćemo se truditi da vam budemo koristan izvor informacija te inspiracija da od života uvijek izvučete ono najbolje! Zahvaljujući Gospodinu i Kraljici mira za sve milosti kojima su nas tijekom ovih 10 godina obdarili, kao mali znak pažnje prema vama, odlučili smo vas povodom rođendana darivati.

Darivanje će se održati na našoj Facebook stranici i traje samo danas (26.11.) tako da nas obavezno pratite!

Kako bi naš portal rastao i skupa s vama postao Gospina ispružena ruka - trebamo vas! Svojom donacijom podržite nesmetan rad i daljnji razvoj ali najviše svima zajedničku nam povjerenu misiju i poslanje - Trijumf Marijinog Bezgrješnog Srca u svijetu. Hvala vam od srca unaprijed. Donaciju možete uplatiti karticom (kreditnom ili debitnom) putem interneta na PayPal račun portala Medjugorje-info ili na devizni račun koji Vam donosimo u nastavku:

IBAN: HR4123400093215227645
swift: PBZGHR2X
PBZ

Kunski račun
IBAN: HR7223400093232118764
SWIFT:PBZGHR2X

Vrsta uplate: POKLON

Za sva pitanja možete nam se obratiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Neka nas Bog sve blagoslovi i vodi putem mudrosti, malenosti, vjere i ljubavi po slavnom zagovoru Blažene Djevice Marije.