Sadržaj s oznakom: Rođendan

Svakog Božića Laudato TV dvostruko slavi, Rođenje Gospodinovo i svoj rođendan. Obiteljska televizija već je šest godina u hrvatskim domovima s misijom promicanja lijepog, dobrog i istinitog.

U četvrtak 25. studenog 2021. Radiopostaja MIR Međugorje proslavila je svoj 24. rođendan. Radiopostaja Mir Međugorje s radom je počela 25. studenog 1997. u podrumu male kućice, a tadašnja frekvencija 106,3, koja je pokrivala područje Međugorja, bila je rezervirana za petosatni program.

S. Emilija Scherer s tek 16 godina došla je u samostan, a danas u Samostanu Milosrdnih sestara svetog Križa slavi svoj zlatni 100. rođendan.

Svatko na svoj način želi promišljati događaje koji Međugorje već godinama stavlja u središte pozornosti crkvene i društvene javnosti.

Sveti Ivane Bosco, oče i učitelju mladeži, otvoren darovima Duha i stvarnosti svoga vremena, bio si mladima, osobito malima i siromašnima, znak ljubavi i Božje dobrote.

Medjugorje-info je napunio deset godina! U slavljeničkom duhu ovih deset proteklih godina radost nam je svaku proslaviti s vama. Tim povodom odlučili smo vas kao i svakog rođendana dosad darovati s 10 poklona koje smo pripremili za vas.

U ponedjeljak je u domu za umirovljenike “Vita” u Grudama iznimno vitalna i raspoložena gospođa Anka Radoslavka Nikolić iz Mostara proslavila 100-ti rođendan.

Na Kupresu se 7. i 8. kolovoza organizira molitveno zajedništvo u povodu proslave 10. rođendana Radio Marije BiH.

U utorak, 19. veljače, u Karmelu sestara sv. Male Terezije u Kloštar-Ivaniću, svoj devedeseti rođendan proslavila je časna sestra Margareta. 

U nedjelju, 17. veljače, u samostanu sestara "Notre Dame" u gradiću Brouny, tridesetak kilometara udaljenom od Pariza, svoj stoti rođendan proslavila je časna sestra Manuela Panjkrc – Čuček.

Papa Franjo drži se smjera enciklike Laudato si'

Sedma je godina iza nas – radosni smo što to možemo proslaviti s vama. Tim povodom odlučili smo vas kao i svakog rođendana dosad, darovati. U nastavku možete saznati kako do nagrade.

Baka Jela Mabić iz Potkraja (Kočerin-Široki Brijeg) rođena kao Helenna Ljubić u Adam Marku u blizini New Yorka 1915. godine, proslavila je svoj 103. rođendan.

"Život treba živjeti uvijek svjestan kako ćeš umrijeti” rečenica je koja s tako malo riječi tako dobro opisuje život fra Bazilija Pandžića, svećenika koji proslavlja svoj stoti rođendan.

Dana 26. studenog 2010. godine pokrenut je portal Medjugorje - info.com s namjerom da svim ljudima dobre volje donese u njihove domove najnovije vijesti iz Međugorja, da unese veselje u njihove živote i da prije svega, zajedničkim snagama radimo na sve veću slavu Božju utječući se Gospinom zagovoru.

Danas na blagdan Gospe Snježne rođena je Kraljica Neba i Zemlje. 

Stranica 1 od 2