Portal Medjugorje-info.com slavi 8. rođendan - 8 darova traži 8 dobitnika!

Sedma je godina iza nas – radosni smo što to možemo proslaviti s vama. Tim povodom odlučili smo vas kao i svakog rođendana dosad, darovati. U nastavku možete saznati kako do nagrade.

Dana 26. studenog 2010. godine pokrenut je portal Medjugorje-info.com s namjerom da svim ljudima dobre volje donese u njihove domove najnovije vijesti iz Međugorja, da unese veselje u njihove živote i da prije svega, zajedničkim snagama radimo na sve veću slavu Božju utječući se Gospinom slavnom zagovoru. Svjesni o kako se velikom izazovu radi, kroz brojne prepreke i teškoće najveći nam je oslonac bila Providnost.

Vođeni Gospinim porukama i nepresušnim izljevima milostima naše sredstvo evangelizacije u ovom Gospinom vremenu je - biti Njene ispružene ruke.
Naročito danas, kada nam mediji svakodnevno nameću informacije i vijesti koje ne služe duhovnoj izgradnji čovjeka, od velike nam je važnosti da vam i dalje pružamo prije svega duhovan ali okrijepljujući i motivirajući sadržaj koji doprinosi miru i rađa željom da ovaj svijet učinimo ljepšim za život svakog pojedinca.

I ono što želimo istaknuti - ne obraćamo se samo vjernicima, već svima. Usmjereni smo prema onima koji žele s nama rasti u vjeri, no zbog različitosti biranih objava želja nam je privući i druge s ciljem da dopremo do svih koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i napustili okrilje svete majke Crkve.

Hvala vam što nas čitate, što s nama dijelite svoja svjedočanstva i komentare, što nas podržavate svojim donacijama. Ako to još niste učinili, pozivamo vas da podržite misiju i rad portala Medjugorje-info.com (više možete saznati OVDJE).

U godinama koje su pred nama i dalje ćemo se truditi da vam budemo koristan izvor informacija te inspiracija da od života uvijek izvučete ono najbolje!

DARUJEVO VAS KNJIGAMA I KRUNICAMA!

Zahvaljujući Gospodinu i Kraljici mira za sve milosti kojima su nas tijekom ovih godina obdarili, kao mali znak pažnje prema vama, odlučili smo vas darovati povodom 8. rođendana.

8 knjiga "PUT SRCA" (Jean Vanier i poslanje osoba s poteškoćama u razvoju) autorice i kolumnistice Paule Tomić  i 8 krunica traže put do vas. Više o knjizi možete saznati ovdje.

Darivanje će se održati na našoj Facebook stranici i traje samo danas (26.11) tako da nas obavezno pratite!
Osmero sretnih dobitnika javiti ćemo se u komentarima i editu posta.

Neka nas Bog sve blagoslovi i vodi putem mudrosti, malenosti, vjere i ljubavi po slavnom zagovoru Blažene Djevice Marije.