Sadržaj s oznakom: Portal medjugorje-info.com

Deveta je godina iza nas – radosni smo što to možemo proslaviti s vama. Tim povodom odlučili smo vas kao i svakog rođendana dosad darovati  s 9 krunica koje traže 9 dobitnika.

Sedma je godina iza nas – radosni smo što to možemo proslaviti s vama. Tim povodom odlučili smo vas kao i svakog rođendana dosad, darovati. U nastavku možete saznati kako do nagrade.

Poštovani čitatelji portala Medjugorje-info.com

Dragi naši čitatelji, nakon što je prije par dana Facebook stranica portala Medjugorje-info.com ugašena bez ikakvog upozorenja, danas u popodnevnim satima ona je ponovo aktivna.

Poštovani čitatelji portala Medjugorje-info.com

Dana 26. studenog 2010. godine pokrenut je portal Medjugorje - info.com s namjerom da svim ljudima dobre volje donese u njihove domove najnovije vijesti iz Međugorja, da unese veselje u njihove živote i da prije svega, zajedničkim snagama radimo na sve veću slavu Božju utječući se Gospinom zagovoru.

Dana 26. studenog 2010. godine pokrenut je Portal Medjugorje - info.com s namjerom da svim ljudima dobre volje donese u njihove domove najnovije vijesti iz Međugorja, da unese veselje u njihove živote i da kroz zajedničku suradnju sa vama oblikujemo zajednicu ujedinjenu pod Gospinim barjakom, barjakom mira i ljubavi.

Portal Medjugorje-info.com proslaviti će 26. studenog šestu godina svoga postojanja. Tom prilikom odlučili smo vas do tada darivati.

Portal medjugorje-info.com pridružio se još jednoj društvenoj mreži.