Portal Medjugorje-info.com danas slavi 6. rođendan

Dana 26. studenog 2010. godine pokrenut je Portal Medjugorje - info.com s namjerom da svim ljudima dobre volje donese u njihove domove najnovije vijesti iz Međugorja, da unese veselje u njihove živote i da kroz zajedničku suradnju sa vama oblikujemo zajednicu ujedinjenu pod Gospinim barjakom, barjakom mira i ljubavi.

S našim čitateljima, koji nas prate cijelo ovo vrijeme, želja nam je podijeliti sve lijepo i sve dobro što smo zajedno postigli, svaku molitvu, pomoć ili lijepu riječ koju smo jedni drugima izgovorili, svaku misao, lijepu vijest i svjedočanstvo koje ste nam poslali. Hvala vam. Budite uz portal Medjugorje-info.com i u idućim godinama, a mi ćemo se truditi da svakog dana opravdamo vaše povjerenje i ponudimo vam uvijek više.

Danas kada nam mediji svakodnevno nameću informacije i vijesti koje ne služe u duhovnoj izgradnji čovjeka, od velike nam je važnosti da vam i dalje pružamo pozitivan, duhovan, okrijepljujući, motivirajući sadržaj koji doprinosi miru i rađa željom da ovaj svijet učinimo ljepšim za život svakog pojedinca.Zahvaljujući Gospodinu i Kraljici mira za sve milosti kojima su nas tijekom ovih šest godina obdarili, pozivamo na žarku molitvu da i dalje ustrajemo i vjerujemo u plan koje Nebo ima za sve nas.

Na kraju koristimo priliku da vam svima zahvalimo na suradnji, radovima, molitvama bez kojih naš portal ne bi bio ovako sadržajan, aktualan i kvalitetan. Naša rođendanska želja je da i naredne rođendane proslavimo zajedno s vama te da budemo još bolji.

Uredništvo Portala Medjugorje-info.com