Portal Medjugorje-info.com slavi 7. rođendan - 7 darova traži 7 dobitnika!

Dana 26. studenog 2010. godine pokrenut je portal Medjugorje - info.com s namjerom da svim ljudima dobre volje donese u njihove domove najnovije vijesti iz Međugorja, da unese veselje u njihove živote i da prije svega, zajedničkim snagama radimo na sve veću slavu Božju utječući se Gospinom zagovoru.

Ovo što činimo nije samo „samo“ posao nego i poslanje. Tu smo najprije iz zahvalnosti prema Bogu - sluge s kojima se Gospodin služi. Svoje znanje i vještine svakim danom trudimo se uporabiti za dobro, istinito i vrijedno. Biramo sadržaje koji vas ne čine ogorčenima, već obogaćenima. Pouzdajemo se u Providnost i nadahnuća Duha Svetoga koji nam daju sliku ljepše strane života kroz objave koje oplemenjuju svijet i rado se čitaju. I ono što želimo istaknuti - ne obraćamo se samo vjernicima, već svima. Usmjereni smo prema onima koji žele s nama rasti u vjeri, no zbog različitosti biranih objava želja nam je privući i druge.

Danas kada nam mediji svakodnevno nameću informacije i vijesti koje ne služe duhovnoj izgradnji čovjeka, od velike nam je važnosti da vam i dalje pružamo prije svega duhovan ali okrijepljujući i motivirajući sadržaj koji doprinosi miru i rađa željom da ovaj svijet učinimo ljepšim za život svakog pojedinca. Na to nas potiču i riječi Svetoga Oca: "S medijima treba tražiti istinu, ali ne samo istinu, nego istinu, dobrotu i ljepotu. Vaš se rad ima odvijati na putu istine, dobrote i ljepote...Dobrotu treba tražiti, ali se valja čuvati eticizma; može se tražiti i ljepota, ali se ne smije šminkati, odnosno stvarati 'umjetnu ljepotu'. Istina, dobrota i ljepota dolaze od Boga i u čovjeku su. Otkrivati istinu, dobrotu i ljepotu, to je posao obavijesnih sredstava; to je vaš posao..."

U godinama koje su pred nama i dalje ćemo se truditi da vam budemo koristan izvor informacija te inspiracija da od života uvijek izvučete ono najbolje! Zahvaljujući Gospodinu i Kraljici mira za sve milosti kojima su nas tijekom ovih sedam godina obdarili, kao mali znak pažnje prema vama, odlučili smo vas povodom 7. rođendana darivati. Darivanje će se održati na našoj Facebook stranici i traje samo danas (26.11) tako da nas obavezno pratite! Sedmero sretnih dobitnika javiti ćemo se u komentarima i editu posta.

Na kraju koristimo priliku da vam svima zahvalimo na suradnji, radovima, svjedočanstvima ... bez kojih naš portal ne bi bio ovako sadržajan, aktualan i kvalitetan. Naša rođendanska želja je da i naredne rođendane proslavimo zajedno s vama te da budemo još bolji.

Uredništvo Portala Medjugorje-info.com sa suradnicima.