Stranica portala Medjugorje-info.com je vraćena!

Dragi naši čitatelji, nakon što je prije par dana Facebook stranica portala Medjugorje-info.com ugašena bez ikakvog upozorenja, danas u popodnevnim satima ona je ponovo aktivna.

Na brojne upite i mailove koje su poslali administratori stranice, Facebook podrška je pregledala stranicu i zaključila da objave ne krše njihove standarde zajednice. Zašto se Facebook odlučio na taj korak i dalje nije poznato.

Blokada stranice imala je veliki odjek u medijima koji su sa zanimanjem pratili razvoj situacije, potpora naših vjernih pratitelja bila je golema te se ovim putem zahvaljujemo svima na vrijednom doprinosu vraćanja stranice posvećenoj međugorskoj Gospi. Imamo razloga vjerovati da je broj upita poslanih korisničkoj podršci Facebooka imao udjela u tome.

Administratori stranice očekuju Vas u još većem broju!

Veliko hvala svima koji su nas stavili u svoje molitve, slali nam poruke podrške i reagirali na društvenim mrežama. Veselimo se daljnjem i još uspješnijem radu u promicanju kršćanskih vrednota i međugorske duhovnosti i svih onih stvari koje život čine vrijednim, ljepšim i boljim. Stranica je vraćena, pratite nas i dalje, administratori Facebook stranice Medjugorje-info.com