Stranica portala Medjugorje-info.com ponovno je blokirana

Poštovani čitatelji portala Medjugorje-info.com

Nakon nekoliko dana što nam je vraćena Facebook stranica, jutros se dogodilo isto.

Nažalost, zbog velikog broje prijava od za sada nepoznatih osoba koje su sadržaj koji smo dijelili na Facebook stranici prijavile kao „NEŽELJENI“ facebook je blokirao stranicu kao i sve poveznice koje smo podijelili.

Žalili smo se opet na ovaj postupak Facebooku, odgovor još čekamo. U međuvremenu naši članci ne dolaze do dijela čitatelja koji ih „otvaraju“ preko društvenih mreža.

Stoga Vas molimo da svi Vi koji ste dobili obavijest o „NEŽELJENOM SADRŽAJU“ da kliknete na poveznicu zatim kliknete na „NIJE NEŽELJENI SADRŽAJ“  

U nastavku pogledajte samo dio objava koje Facebook smatra „NEŽELJENIM“

facebook-blokada-1.jpg

facebook-blokada-2.jpg

Facebook uklanja postove koji se odnose na direktne prijetnje, samoozljeđivanje, terorističke poruke, verbalno zlostavljanje ili zastrašivanje, napade na javne figure, kriminalne aktivnosti, seksualno iskorištavanje i slično. Svrha je ljudima pružiti mogućnost povezivanja u sigurnom okruženju i pružiti im sadržaj koji informacijom pozitivno izgrađuje određene zajednice, stoga smatramo da će Facebook revidirati odluku o uklanjanju stranice jer ni po jednoj osnovi nije kršila pravila.

Svi se naši tekstovi objavljuju u skladu sa Standardima zajednice Facebook, tako da je moguće da se radi o cenzuri na društvenim mrežama najvjerojatnije radi lažnih prijava.

Nadamo se da će Facebook vratiti stranicu jer na ovaj način smanjuje se domet tekstova koje objavljujemo na portalu Medjugorje-info.com i spriječava da ih čitatelji dijele društvenim mrežama.