9 GODINA S VAMA! Portal Medjugorje-info.com slavi rođendan - 9 KRUNICA TRAŽI 9 DOBITNIKA

Deveta je godina iza nas – radosni smo što to možemo proslaviti s vama. Tim povodom odlučili smo vas kao i svakog rođendana dosad darovati  s 9 krunica koje traže 9 dobitnika.

Na današnji dan, 26. studenog 2010. godine pokrenut je portal Medjugorje - info.com s namjerom da svim ljudima dobre volje kroz pomno birani sadržaj donese veselje u njihove domove i informaciju koja služi na izgradnju zajednice koja nas čita. 

Ovo što činimo nije samo „samo“ posao nego i poslanje. Tu smo najprije iz zahvalnosti prema Bogu - sluge s kojima se Gospodin služi. Svoje znanje i vještine svakim danom trudimo se uporabiti za dobro, istinito i vrijedno. Biramo sadržaje koji vas ne čine ogorčenima, već obogaćenima. Pouzdajemo se u Providnost i nadahnuća Duha Svetoga koji nam daju sliku ljepše strane života kroz objave koje se rado čitaju i oplemenjuju svijet.

I ono što želimo istaknuti - ne obraćamo se samo vjernicima, već svima. Usmjereni smo prema onima koji žele s nama rasti u vjeri i zbog različitosti biranih objava želja nam je privući i druge s ciljem da dopremo do svih koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i napustili okrilje svete majke Crkve.

U godinama koje su pred nama i dalje ćemo se truditi da vam budemo koristan izvor informacija te inspiracija da od života uvijek izvučete ono najbolje! Zahvaljujući Gospodinu i Kraljici mira za sve milosti kojima su nas tijekom ovih 9 godina obdarili, kao mali znak pažnje prema vama, odlučili smo vas povodom rođendana darivati.

Darivanje će se održati na našoj Facebook stranici i traje samo danas (26.11) tako da nas obavezno pratite!

Devetero sretnih dobitnika javiti ćemo se u komentarima i editu posta. 

Hvala vam što nas čitate, što s nama dijelite svoja svjedočanstva i komentare, što nas podržavate svojim donacijama. Ako to još niste učinili, pozivamo vas da podržite misiju i rad portala Medjugorje-info.com (više možete saznati OVDJE).

Na kraju koristimo priliku da vam svima zahvalimo na suradnji, radovima, tekstovima, svjedočanstvima ... bez kojih naš portal ne bi bio ovako sadržajan, aktualan i kvalitetan. Naša rođendanska želja je da i naredne rođendane proslavimo zajedno s vama te da budemo još bolji.

Neka nas Bog sve blagoslovi i vodi putem mudrosti, malenosti, vjere i ljubavi po slavnom zagovoru Blažene Djevice Marije.