Frama i FSR i ove godine organiziraju humanitarnu uskrsnu tombolu Frama Međugorje

Frama i FSR i ove godine organiziraju humanitarnu uskrsnu tombolu

U organizaciji Franjevačkog svjetovnog reda (OFS-a) i Franjevačke mladeži (FRAME) organizira se korizmena humanitarna akcija u župi Međugorje za sve potrebite članove župe.

Humanitarna akcija održati će se putem USKRSNE TOMBOLE na sam dan USKRSA, na kojoj će se novčanim prilozima za potrebite moći osvojiti ono što su tokom ovih korizmenih dana članovi OFS-a i FRAME prikupili od donacija različitih obrta na području župe (restorana, slastičarnica, trgovina, suvenirnica…) koji su poklonili svoje proizvode u vidu konkretnih darova ili nagradnih kupona.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

„Dragi župljani i svi ljudi dobre volje. Frama i Franjevački svjetovni red iz Međugorja organiziraju humanitarnu korizmenu akciju kojom žele ojačati i obnoviti bratsku ljubav prema našim bližnjima, odnosno prema najpotrebnijima. Nakon što smo prošle godine započeli s ovom plemenitom akcijom ove godine se nadamo još kvalitetnijem uspjehu. U tome nam je naravno potrebna Vaša pomoć. Svatko od vas može sudjelovati na razne načine, bilo darivanjem određenog artikla iz vaše ponude, svaki dar je dobro došao do kupovine tombole na sam dan Uskrsa. Unaprijed Vam zahvaljujemo.“ – poručili su na svojoj facebook stranici mladi Framaši.