Sadržaj s oznakom: Frama Međugorje

U Frami Međugorje, 15. rujna 2022. godine, održana je redovita izborna skupština. Izborima je predsjedala Iva Lasić, područna voditeljica formacije, a tajnica izbora bila je Katarina Ćutuk, područna blagajnica. Prisutne su još bile i Marija Rezić, predstavnica Frame u vijeću OFS-a te Matea Ostojić, područna tajnica. Izbore smo započeli zajedničkom molitvom, nakon čega su framaši upoznati sa samim tijekom izbora te pozvani na odgovornost.

U organizaciji Franjevačkog svjetovnog reda (OFS-a) i Franjevačke mladeži (FRAME) organizira se korizmena humanitarna akcija u župi Međugorje za sve potrebite članove župe.

Na redovitom tjednom susretu međugorske FRAME, u petak 1. 4. 2022. mladi iz župe imali su posebnog gosta predavača, novog apostolskog vizitatora za župu Međugorje: mons. Aldu Cavallija. Svi prisutni bili su vrlo razdragani i počašćeni njegovim dolaskom.

Frami Međugorje, 16. rujna 2021. godine, održana je redovita izborna skupština.

Sveti Franjo toliko je volio prirodu i svakodnevno joj se divio.

Objavljeno u Medjugorje | 7.11.2020.

20 godina Frame Međugorje

Od početka Gospinih ukazanja jedna riječ koja se proteže do dan danas je MIR.

Franjevačka mladež ili FRAMA u Međugorju već niz godina vrlo je aktivna.

Danas, (nedjelja), 2.12., nakon svetih misa FRAMA će prodavati adventske vijence i sav prihod ide za pomoć siromašnima.

U Frami Međugorje 11. listopada 2018. godine, održani su izbori novoga vijeća. Izbornom skupštinom predsjedala je područna područna predsjednica Magdalena Musa, tajnica izbora bila je područna tajnica Ivana Milićević ,a prisutan je bio i duhovni asistent fra Marin Karačić.

Kako bi cijeli Festival mladih prošao u najboljem redu, brinu se i mladi volonteri, članovi Frame Međugorje.

Na večernjoj svetoj misi u župnoj crkvi sv. Jakova, u nedjelju 21 siječnja, više od stotinu članova međugorske Franjevačke mladeži – Frame slavili obred primanja i obećanja pod geslom: „Da ljubav vaša sve više raste“.

Ovogodišnji XX. Framafest održat će se 28. listopada 2017. u Mostaru pod geslom „Dok me bude, Bogu svom ću pjevati“.

U Nedjelju, 29. siječnja 2017. godine, u crkvi Svetoga Jakova u Međugorju, mladi, članovi Franjevačke mladeži iz Međugorja, imali su obred primanja i obećanja pod večernjom sv. misom u 18 sati, koju je predvodio fra Antonio Šakota.

U subotu,15. listopada 2016. godine, u Sarajevu je održan XIX. Framafest.

Objavljeno u Najave | 14.5.2016.

Akcija Frame Međugorje

Frama Međugorje pokreće akciju pomoći djeci oboljeloj od raka.

U Nedjelju, 31. siječnja 2016. godine, u crkvi Svetoga Jakova u Međugorju, mladi, članovi Franjevačke mladeži iz Međugorja, imali su obred primanja i obećanja pod večernjom sv. misom u 18 sati, koju je predvodio fra Slaven Brekalo.

Stranica 1 od 2