Hodočasnici iz Meksika: Želimo se što prije vratiti Majci!

U Međugorju ovih zadnjih dana mjeseca studenoga nema puno hodočasnika. Zato je posebno upadala u oči grupa od čak 40 hodočasnika iz Meksika koji su od 26. – 29. studenoga 2022. boravili u Međugorju.

Njihovo hodočašćenje na ovu stranu zemaljske kugle trajalo je više dana jer su prije Međugorja obišli Svetu Zemlju, a zatim Italiju u kojoj su posjetili najpoznatija talijanska svetišta. Iz Rima su imali let do Splita, a autobusom su stigli do Međugorja. Preko dana su imali svoj program obilaska međugorskih molitvenih mjesta i zajednica, a navečer su sudjelovali na večernjem molitvenom programu.

U utorak, 29. studenog opet su se preko Splita vratili u Rim kako bi sudjelovali na Papinoj audijenciji koja se srijedom događa na Trgu sv. Petra, a zatim su se letom preko Madrida, vratili svojim kućama u Meksiko.

U razgovoru sa hodočasnicima otkrivamo kako ne kriju svoje oduševljenje u vezi svog trodnevnog boravka u Međugorju te svjedoče kako su ovdje najdublje osjetili duhovni mir u odnosu na sva druga svetišta koja su prošli. I svi se nadaju da će ubrzo opet imati priliku vratiti se Majci!

Označeno u