Sadržaj s oznakom: Hodočašće

Tereza je bila toliko oduševljena novim načinom života, te joj se činilo da može promijeniti cijeli svijet.

U povodu svetkovine sv. Josipa, na četvrtu korizmenu nedjelju 19. ožujka, održano je hodočašće u Nacionalno svetište svetog Josipa u Karlovcu koje je organizirala Župa svetog Stjepana prvomučenika iz Botinca.

Ponekad svi mi trebamo zastati na svom životnom putu, i upitati se ..Ko smo??!!!! Što smo??!!!!! Čijom voljom smo sada tu...

Dragica Brkić ni ove godine nije propustila hodočašće u Međugorje , piše bljesak.info.

Na povratku s duhovno bogatog i snažno proživljenog hodočašća, Ružica, voditeljica autobusa, razmišlja na koji bi način spomenula svakoga hodočasnika, svakome ponaosob iskazala pažnju.

U središnjoj Bosni blagdan Rođenja Blažene Djevice Marije - Mala Gospa posebno se svečano slavi u travničkoj župi Ovčarevo, u svetištu nadomak Travnika, koje nosi naziv Gospino vrilo.

Mateusz Liszka je poljak koji živi u mjestu Poole u Engleskoj. Član je molitvene skupine muškaraca koja nosi naziv BRACTWO KROLOWEY POKOYU (Bratstvo Kraljice Mira) koju čine muškarci iz poljske zajednice koja živi u mjestima Poole i Bournemouth u Engleskoj.

Holydate je mobilna aplikacija za druženje i upoznavanje katolika svih dobnih skupina koji žele susresti budućeg bračnog druga sličnih životnih svjetonazora s kojim će zasnovati obitelj i živjeti u skladu s naukom Katoličke Crkve.

U Međugorje je u petak 26. kolovoza u 7, 45 sati, nakon 14 dana hoda stigao Goran Ivančić poznati Gospin hodočasnik. Ovo mu je naime već 19 put kako pješice hodočasti Kraljici Mira.

Sveti Finbarr navodno je osnovao ovo posebno hodočasničko mjesto prije nego što je istjerao lokalnog zmaja.

Hodočasnik Goran Ivančić i ove godine hodočasti na tri glavne nakane: prestanak bogopsovke, pobačaja i izvanbračnih odnosa. Kako ističe, na putu moli i za to da se hrvatski narod vrati molitvi krunice jer krunica je ta koja donosi blagoslov onome koji je moli.

Hodočašće u Santiago de Compostelu – Put Svetog Jakova

Od petka 15. do nedjelje 17. srpnja 2022. trajalo je 7. Hodočašće za djecu s poteškoćama, bolesnu djecu i njihove obitelji koje organizira Udruga „RUAH“ iz Zagreba. Ovog su puta došli sa dva autobusa hodočasnika.

Vjerujemo da će mnogi od vas u idućim danima doći u Međugorje, stoga želimo s vama podijeliti neke prijedloge kako bih vam pomogli da dobijete najviše od svog hodočašća.

Hodočašće je pokrenula katolička mladež zajedno s braniteljima, zajedno okupljeni u Bratovštini Marijanski zavjet za Domovinu.

Davorin Kihak doživio je veliko čudo Božje providnosti jer je uspio kupiti kuću za svoju obitelj (on, žena i četvero djece) čija je cijena daleko premašivala njihove ekonomske mogućnosti.

Stranica 1 od 8