Maria Vision Međugorje od 1. svibnja u osnovnom paketu HOME TV-a

Iz Međugorja stiže jedna vrlo pozitivna vijest. Naime, od 1. svibnja 2021. osnovni paket Home TV biti će bogatiji za kanal Maria Vision Međugorje.

Emitiranje programa Maria Vision Međugorje započinje prvenstveno na hrvatskom jeziku, a onda i na ostalim jezicima. Svi djelatinici ove mlade TV kuće zahvalni su Kraljici Mira na pruženoj prilici da mogu i putem medija širiti Njene poruke ljubavi i mira.

U nastavku donosimo nešto više informacija o samoj Maria Vision Međugorje televiziji, onako kako su se oni sami predstavili na svojim web stranicama (www.mariavisionmedjugorje.com):

Maria Vision Međugorje je prva religiozna televizija na hrvatskom jeziku u Bosni i Hercegovini. Nastala je kao podružnica „Maria Vision“ – misije koja u svom televizijskom programu već godinama emitira katoličke i religiozne sadržaje u cilju evangelizacije. Maria Vision je televizijski kanal prisutan u više od 20 zemalja u Sjevernoj i Južnoj Americi, Africi, Europi te Bosni i Hercegovini te ukupno pokrivamo više od 21 milijun domova.

Izrađujemo digitalni video i audio sadržaj za posebne događaje, raznovrsne emisije, humanitarne projekte, dokumentarne i igrane filmove, svetu krunicu, svakodnevno euharistijsko slavlje i klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu, sve u cilju evangelizacije. Naša misija je zalaganje za obranu obiteljskih vrijednosti naglašavajući da sve vrijednosti dolaze od Boga, jer je On izvor svih vrijednosti.

Cilj Maria Vision Međugorje je prenijeti svijetu riječi Kraljice Mira iz Međugorja te pokazati sve prirodne i tradicionalne vrijednosti Bosne i Hercegovine, njenu kulturu, povijest, običaje, znamenitosti, način života te jačinu vjere u kojoj se odgaja njen puk.

Maria Vision je međunarodna televizija sa 4 govorna jezika (engleski, španjolski, talijanski, hrvatski) te sve posebne uradke iz Bosne i Hercegovine, prevedene na druge jezike, šaljemo u domove diljem svijeta te predstavljamo našu vjeru i domovinu široj publici.

Osim raznih dokumentaraca o Međugorju i svemu onome što se proteklih 40 godina događalo u njemu, svjedočanstava koji kroz vlastite primjere mijenjaju živote drugih, kroz videouradke prikazujemo način života u BiH, nudimo šansu svim mladim glazbenicima i osobama sa raznim talentima da se medijski predstave svjetskoj publici.

Maria Vision je nekomercijalna televizija te nema nikakav oblik reklama. Vrijeme koje je televizijski namijenjeno za reklame upotpunjavamo sa duhovnim pjesmama mladih glazbenika iz naših krajeva, motivacijskim uradcima, kratkim videozapisima koji prikazuju ljepotu i posebnost Međugorja i našeg kraja te porukama Kraljice Mira koje su naše najveće bogatstvo i smisao našeg djelovanja.