Sadržaj s oznakom: Maria Vision Međugorje

U subotu 7. siječnja u 20.00 sati na TV kanalu Maria Vision premijerno pogledajte dokumentarac o Jeruzalemu u produkciji navedene TV kuće.

Nakon humanitarne akcije "POMOĆ DJECI UKRAJINE" radiotelevizija Maria Vision Međugorje organizira humanitarnu akciju za pomoć djeci iz Hercegovine. Prikupljati će se školski pribor i školske torbe.

Maria Vision Međugorje pokrenula je humanitarnu akciju za pomoć obiteljima koja su pristigla iz Ukrajine u Međugorje. Posebno su naglasili da prikupljaju stvari za djecu poput igračaka i školskog pribora kako bi donekle mogli nastaviti sa životom od prije i kako bi im vratili osmjeh na lice. 

Maria Vision Međugorje TV i putnička agencija G-Tour organiziraju HODOČAŠĆE U ASIS – CASCIU I PADOVU u terminu od 25.do 29.studenoga 2021.

ODRŽAN KONCERT DUHOVNE GLAZBE "Preko Marije do Isusa“

U organizaciji Maria Vision Međugorje i MZ Međugorje upućen je poziv svim župljanima župe Međugorje da SE ODAZOVU akciji ČIŠĆENJA ŽUPE u povodu SVJETSKOG DANA ZAŠTITE OKOLIŠA!

MARIA VISION MEDJUGORJE, televizijska kuća koja djeluje u Međugorju, organizirala je za djecu i njihove roditelje zajedničku molitvu krunice u subotu 29. svibnja 2021. u 10,00 sati kod Gospina kipa na Brdu ukazanja.

Redovnički poziv S. Marine Ivanković, rodom iz Bijakovića, povezan je s Gospinim ukazanjimaima, naime Gospa joj je poručila: „Pođi mojim putem i s vremenom ćeš postati sretna!"

Iz Međugorja stiže jedna vrlo pozitivna vijest. Naime, od 1. svibnja 2021. osnovni paket Home TV biti će bogatiji za kanal Maria Vision Međugorje.

Polako se približava 40. Obljetnica Gospinih ukazanja u Međugorju.