ODRŽAN KONCERT DUHOVNE GLAZBE "Preko Marije do Isusa“

ODRŽAN KONCERT DUHOVNE GLAZBE "Preko Marije do Isusa“

U četvrtak 30. rujna 2021. s početkom u 19.30 sati, u amfiteatru Etno Sela, Međugorje, održan je koncert duhovne glazbe "Preko Marije do Isusa“. Koncert je organizirala TV postaja MARIA VISION MEĐUGORJE za sve ljubitelje duhovne glazbe i prijatelje Kraljice Mira kao i za sve one koji na ovaj način žele poduprijeti rad ove mlade televije koja se trudi donijeti svjetlo Međugorja u domove diljem svijeta putem slike i videa.

Na koncertu su nastupili izvođači : Ana Rucner, Fra Marin Karačić, Vanessa Mioč, Stjepan Lach, Sestre Ramljak, Drina Dodig, Marco Mammoli i Klapa Concordia. Prije koncerta sve prisutne je pozdravio međugorski župnik, fra Marinko Šakota. Svoje pozdrave i zahvale mnogobrojnoj publici u amfiteatru uputili su i glavna urednica Zdrinka Vasilj te direktor televizije Josip Šego koji je istaknuo kako je TV postaja Maria Vision nastala kao plod Međugorja i ima za poslanje širenje poruke mira, dobra i svjedočanstava svega onoga što se po zagovoru Kraljice Mira mijenja u ljudima i svijetu.

Podsjetimo i kako se od 1. kolovoza program TV postaje Maria Vision može pratiti preko osnovnog programskog paketa MaxTV, broj 502 na području cijele Hrvatske.