Nina Badrić hodočastila u Međugorje i pružila podršku "Marijinim rukama"

Jedna od naših najuspješnijih pjevačica često ističe da utjehu od brojnih životnih problema pronalazi u vjeri.

Nina Badrić najradije pjeva o ljubavi, a poslije svih životnih uspona i padova, utjehu u teškim trenucima pronalazi u vjeri koja joj je dala duhovni mir.
O tome je posvjedočila i danas na svom Instagram profilu slikom iz Međugorja sa Brda ukazanja gdje je svoju ljubav stihom posvetila Bogu. Uz fotografiju koju krasi Ninin iskren osmijeh i Gospin kip u pozadini napisala je: "Ja ću otvoriti srce i reći da volim te ". Stih je to poznate duhovne pjesme "Jer ti si predivan Bog". Na instagram story postavila je i video s brda Križevac.

Nina je na ovom hodočašću iskoristila priliku kako bi posjetila i pružila podršku humanitarnoj udruzi "Marijine ruke "zahvalivši svim volonterima što rade neizmjeran posao za čovjeka ali prvenstveno za Boga. Udruga aktivno djeluje u župi s ciljem pomoći siromašnima a njen rad uključeno je više od 50 volontera. Riječ je o mladim ljudima iz Međugorja i Brotnja koji svoje vrijeme žele nesebično darovati bratu čovjeku koji je u potrebi. Članovi imaju redovite molitvene susrete, radne sastanke i aktivno sudjeluju u aktivnostima udruge.