Nina Badrić javila se iz Međugorja: Kad dođem u Hercegovinu, brže hodam, lakše dišem i bolje mislim

Nina Badrić (52) svojim novim fotografijama na društvenim mrežama oduševila je pratitelje: pjevačica ne krije da joj vjera puno znači u životu i često posjećuje Međugorje, a ovoga je puta sa sobom povela i svoju majku Milu.

Nina je objavila njihovu zajedničku fotografiju iz svetišta i video u kojem je pokazala kako je bilo prilikom penjanja na brdo.

Ispod objave javili su se mnogi poznati, Pamela Ramljak, Marija Husar Rimac, Ante Vrban, Jelena Leko, koji su podržale Ninu.

"Svaka čast draga moja Nina", "Neprocjenjivo, jer majke su sve", "Tamo di je duši mir", "Imaš predivnu majku", "Bravo Nina i mama", neki su od komentara na Instagramu uz fotografije iz Međugorja.

Da je Nina u Hercegovini znalo se već dan ranije jer je objavila selfie uz riječi Ive Andrića: "Kad dođem u Hercegovinu, brže hodam, lakše dišem i bolje mislim".

Nina je nedavno govorila o vjeri: ‘‘Ja ti se uvijek držim Boga i uvijek kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste, i to se pokazalo kao moja dobitna kombinacija. Ja sam tu pronašla svog najboljeg prijatelja‘‘, zaključila je.