Sadržaj s oznakom: Brdo Ukazanja

Tog dana kad nam je prof. Bilić rekao da naš sin Lovro, tada dječak od sedam mjeseci, ima hemofiliju, bili smo zbunjeni i prestrašeni, a nisam odmah ni shvaćala težinu te bolesti.

Marija Pavlović - Lunetti jednom prilikom govorila je hodočasnicima o anđelima.

U proljeće nas je posjetio jedan otac benediktinac koji je godinama odlazio u Međugorje na Festival mladih.

Među hodočasnicima koji pohode Međugorje znatno je više onih koji ovdje dolaze zbog obraćenja i pronalaženja istinske duhovnosti, negoli zbog fizičkog ozdravljenja i želje da svojim očima vide čudesa.

Voljela bih s Vama podijeliti svoje iskustvo preobraćenja i posvjedočiti koliko je Bog velik, milostiv i koliko nas voli!

Linda Christy došla je iz Canade u Međugorje kao teško bolesna žena, a vratila se potpuno zdrava.

Mnogi su, i na različite načine, ispitivali vidioce o Gospinu izgledu, kao i općenito o onome što se događa u župi Međugorje.

Gospin kip na Brdu ukazanja je postavljen u 9. mjesecu 2001. godine 8.9.2001. povodom 20-te obljetnice Gospinih ukazanja u Bijakovićima i Međugorju.

Objavljeno u Svjedočanstva | 19.6.2023.

Radost na Brdu ukazanja

ANĐEO GOSPODNJI

Vidioci su odmah na početku ukazanja od Gospe tražili znak da bi i druge uvjerili da zaista vide Gospu.

Mojoj majci, 2003. g. dijagnosticiran karcinom pluća sa prognozom 6 mjeseci preostalog života...

Ponekad svi mi trebamo zastati na svom životnom putu, i upitati se ..Ko smo??!!!! Što smo??!!!!! Čijom voljom smo sada tu...

Vjerujte, molite se, ne odustajete nikada. Koliko god mislili da niste zaslužili Gospinu pomoć, učinit će to za vas kada se najmanje nadate. 

Svanuo je lijep nedjeljni dan.

Moć koju Međugorje posjeduje počela je djelovati čim sam sjeo u auto

Kao što je već poznato, jedna grupa vjernika pod nazivom, „Gospa, Majka moja“ svako jutro u 5,00 sati od prošle 39. Obljetnice pa do ove 40. Obljetnice, moli ujutro na Brdu Ukazanja na Gospine nakane i kao zahvalu za sve milosti koje smo primili kroz prisutnost Kraljice Mira u Međugorju.

Stranica 1 od 3