Na Brdu ukazanja primila izljev Duha Svetoga: Komadić neba se spustio na moju dušu, srce i tijelo

Voljela bih s Vama podijeliti svoje iskustvo preobraćenja i posvjedočiti koliko je Bog velik, milostiv i koliko nas voli!

Dolazim iz katoličke obitelji - iako, mogu reći da smo samo po papirima bili katolici, niti se je kod nas molilo, niti se je sakramentalno živjelo, niti se je Bogu pridavalo pažnje. Ali kako nas dragi Bog uvijek sa strpljivošću čeka i bdije nad nama čak i kada mi toga nismo svijesni, tako sam i ja po milosti Božjoj pred dvije godine stigla u Međugorje.

Tada sam bila u stanju očaja, depresije, bolesna- fizički i psihički. Duša i tijelo su bili u potpunom raspadu sistema. Mogu to sada ovako posvjedočiti jer je naš Bog veći od svake naše griješnosti, naše ranjivosti, boli, patnje, bolesti, krivih postupaka. Od svega je toga on veći i on nas ljubi jer smo mi njegova voljena djeca. I želim da to osvijeste svi ljudi ovoga svijeta! Bog nas je stvorio na svoju sliku i priliku i nikada ali baš nikada nas ne napušta!

Klečeći tako 2021. godine na Brdu ukazanja i moleći Boga i Gospu da mi pomognu jer ja više svojim snagama ne mogu dalje,primila sam izljev Duha Svetoga na sebe. Riječima se taj milosni trenutak ne može opisati. U tom trenu,komadić neba se spustio na moju dušu, srce i tijelo.

Ono što kaže evanđelje - "Samo jedno znam : bio sam slijep a sada vidim!" Dopustivši Isusu i Gospi da me vrate na pravi put, život mene i moje obitelji krenuo je na bolje. Tamo gdje se psovalo, sada se moli, gdje se svađalo, tamo se miri, gdje se ranjavalo, sada se iscjeljuje. Ja sam danas zahvaljujući Božjoj milosti i ljubavi, druga osoba. Sretnija, zdravija, ispunjenija.

Radosnija za sve ljude koje mi Bog stavi na put. Mogla bih još satima pričati što je sve Bog učinio i što čini u mome životu, i životu mojih bližnjih. Ali neka i ovo moje sažeto svjedočanstvo bude ljudima plodonosno i neka ih jača u vjeri i nadi.

Podaci poznati uredništvu portala medjugorje-info.com