Sadržaj s oznakom: Svjedočanstva iz Međugorja

Pismo koje je primila dok je bila u Međugorju pomoglo je Minervi Tannouri da preboli svoju najveću tugu.

Ovo je svjedočanstvo mještanina LJUBE JOVANOVOĆA koji brine o crkvi Milosrdnog Isusa u Šurmancima, filijali župe Međugorje, u kojoj dočekuje hodočasnike i svjedoči im:

"Moj suprug je oslobođen alkoholizma", svjedoči hodočasnica iz Međugorja čiji se suprug u korizmi zauvijek ostavio ovog poroka.

U najtežem trenutku njezina života, jedno je hodočašće promijenilo sve

Na našu adresu portala medjugorje-info.com stiglo je još jedno svjedočanstvo koje ponovo potvrđuje Gospinu prisutnost ovdje u Međugorju.

Na molitvu na Brdu kad mogu dođem, osjećajući Majčin poziv.

Ovo nevjerovatno svjedočanstvo podijelila je časna sestra Emmanuel Maillard, glasovita promicateljica Gospinih poruka i međugorske duhovnosti.

Christina Georgotas, uspješna američka producentica, doživjela je ono što zovemo „prosvjetljenje savjesti“ nako što je jednom pogledala video ukazanja Gospe vidjelici iz Međugorja. Nakon tog događaja njezin život se promijenio.

Vlč. Łukasz Górzyński pripada apostolskom društvu Palotinaca. Rodio se u Poljskoj, u mjestu Szczecin prije 42 godine. Ima brata blizanca koji je od njega stariji 8 min. Majka mu je u mirovini, a otac je poduzetnik. Za svećenika je zaređen 2005. godine. Od tada je obavljao više službi u različitim mjestima, pet godina je studirao bioetiku na KUL u Lublinu, i šest godina je predavao u sjemeništu u Otwocku. Od sredine 2021. godine živi i radi u Međugorju, u „Poljskoj hodočasničkoj kući apostola Kraljice mira“ koju je otvorila njegova družba katoličkog apostolata Palotinaca.

Luca di Tolve pobijedio je u showu Mister Gay Italia devedesetih godina, ali je doživio dramatičnu promjenu života uz pomoć Djevice Marije. Svoju priču je ispričao u knjizi ‘Ero gay’ (hrv. Bio sam gay). U intervjuu za ACI Prensu 2017. godine, Luca di Tolve ispričao je svoje teško djetinjstvo.

Koristili su svetu vodu iz Lourdesa i zemlju s Brda Ukazanja,time joj blagoslovili  oči i molili se nad njom dugo vremena. Kasnije te večeri djevojčica je otvorila oči i uperila prstom u MLIJEKO, rekavši kako želi mlijeka!

Fra Janko Bubalo (31. siječnja 1913. - 27. veljače, 1997), član Hercegovačke franjevačke provincije i književnik.

Na naš mail stiglo je još jedno čudesno svjedočanstvo o ozdravljenju gotovo jedne cijele obitelji uz poruku svima nama da za našu Gospu i našeg Gospodina uvijek nađemo vremena. Uistinu tada nas Nebo obilato daruje, prihvačajući božju volju i svoje životne križeve radosno, u molitvi i vjeri da Bog sve okreće na dobro onima koji Ga ljube, Bog i danas liječi, obnavlja i ozdravlja...

Od početaka ukazanja u Međugorju postoje svjedočanstva o čudesnim ozdravljenjima dobivenim po Gospinom zagovoru. Jedan od prvih koji je iskusio čudesne učinke Gospine prisutnosti u Međugorju je jedan stariji mještanin, Jozo Vasilj.

Gospa me je 2006.g. prvi puta pozvala u Međugorje.

Pjevačica Marija Husar Rimac proslavile se u grupi Divas

Stranica 1 od 10