Sadržaj s oznakom: Svjedočanstva iz Međugorja

Monika Žilavi, supruga Leona Žilavija, koji je 2022. godine odnio pobjedu u hrvatskom “Supertalentu”, je šokirala javnost svojom ispovješću.

Leon je u spomenutom showu nastupio kao iluzionist pod imenom Magic Leon, a Monica je bila njegova asistentica. Ona tvrdi da je preobraćenje počelo kada je s njim krenula na zaručnički tečaj, koji je obavezan prije crkvenog vjenčanja. Svjedočanstvo pročitajte u nastavku:

Odrekao se svega nakon Međugorja: “Gospodin me nikada nije napustio”. Borba je gotovo odmah postao svjestan što njegov način života nosi, realnosti grijeha i pakla, ali i Božje moći da ga spasi. Doživio je prosvjetljenje savjesti.

Dario Vasilj iz Međugorja u emisiji ARKA na Radio Mariji, posvjedočio je o tome kako mu je međugorska Gospa spasila život.

Sve je započelo 1981. godine. Ja sam profesionalni pilot.

Već nekoliko dana prije svoje smrti fra Slavko se tužio da se ne osjeća dobro.

Rita Falsetto, suradnica fra Slavka Barbarića, pomagala mu je u njegovim projektima od 1993. pa sve do njegove smrti 2000. godine. Nakon toga još neko vrijeme provela je u Međugorju u skrovitoj, ali učinkovitoj službi Svetišta.

U Međugorju je boravila grupa hodočasnika iz Kanade. Voditeljica hodočašća bila je gospođa ANGELA MAZZA, talijanskog porijekla, ali je rođena i odrasla u Torontu (Kanada). Ona nam je posvjedočila o…

U petak 13. listopada 2023. u talijanskim novinama La Nuova Bussola Quotidiana izašao je članak o obraćenju Sabrine Buonadonna. Sabrina Buonadonna ima 33 godine, rodom je iz Napulja, ali živi u Gaeti. Nakon petnaestogodišnjeg života homoseksualne orijentacije posvetila se Bogu, evangelizirajući i šireći Božju riječ preko Instagram stranice katoličke blogerice.

Na adresu našeg portala stiglo je zanimljivo svjedočanstvo jednog čitatelja iz Zadra kojem sveti Mihael arkanđeo pomogao u neobičnoj situaciji. Da su naši anđeli uvijek uz nas, da nas paze i čuvaju a kad je to potrebno i interveniraju kod nemogućih zadataka, dokaz tome je ovo iskustvo našeg čitatelja:

Nieves je odlučila svakodnevno moliti svetu krunicu i postiti kako bi se njezin suprug Esteban Arce obratio.

“Iz tame ovisnosti u radost obitelji”. Tako ova obitelj definira čudesno Božje djelo u svom životu, a koje je od mladih narkomana učinilo evangelizatore i roditelje desetero djece.

U Međugorju je na hodočašću protekli vikend (22. -24. 9.) bilo i pedesetak hodočasnika iz Gorskog Kotara: župe: Čabar, Tršće i Prezid sa župnikom don Hrvojem Mandićem, župnikom u te tri župe i članom zajednice Omnia Deo. Kao duhovna pratnja s njim bila su još dva bogoslova i dvije časne sestre iz iste zajednice.

Već kada je bila u majčinoj utrobi, liječnici su savjetovali pobačaj zbog teških dijagnoza koje su joj prognozirali.

Svjedočanstvo Lucy Rodríguez iz Portorika

Portoriko se nalazi oko tisuću milja od Floride (Sjeverna Amerika) u Karipskom moru. Sastoji se od više otoka (Veliki Antili) među kojima je najveći otok Portoriko. Naziva se 'slobodna pridružena država' jer je jedno od Američkih vanjskih područja.

Hodočasnik Goran Ivančić i ove godine hodočasti u Međugorje iz Velike Gorice na tri glavne nakane: prestanak bogopsovke, pobačaja i izvanbračnih odnosa. Kako ističe, na putu moli i za to da se hrvatski narod vrati molitvi krunice jer krunica je ta koja donosi blagoslov onome koji je moli.

Stranica 1 od 12