Sadržaj s oznakom: Svjedočanstva iz Međugorja

Gospa me je 2006.g. prvi puta pozvala u Međugorje.

Pjevačica Marija Husar Rimac proslavile se u grupi Divas

Na adresu portala Medjugorje-info.com pristiglo je još jedno svjedočanstvo o Gospinoj blizini i majčinskoj ulozi koju ima prema svakom pojedinom čovjeku koji joj se utječe. 

Svjedočanstvo talijanskog hodočasnika MARIA SCISCIJA.

Na našu adresu portala medjugorje-info.com stiglo je još jedno svjedočanstvo koje ponovo potvrđuje Gospinu prisutnost ovdje u Međugorju.

David Parkes je bio profesionalni nogometaš kad se razbolio od Chronove bolesti. Liječnici su mu rekli da ima još dva mjeseca života.

Rita Falsetto, suradnica fra Slavka Barbarića, pomagala mu je u njegovim projektima od 1993. pa sve do njegove smrti 2000. godine. Nakon toga još neko vrijeme provela je u Međugorju u skrovitoj, ali učinkovitoj službi Svetišta.

Već nekoliko dana prije svoje smrti fra Slavko se tužio da se ne osjeća dobro.

U Međugorju je od 15. do 26. listopada boravila hodočasnička grupa koju su sačinjavali hodočasnici iz više zemalja španjolskog govornog područja: El Salvador, Gvatemala, Meksiko, Bolivija, Kolumbija, USA, Španjolska, Peru, Venezuela…

Barbora Němčàkovà, ima 36 godina i dolazi iz grada Kroměřiža u Češkoj. U Međugorju je nakon svog obraćenja živjela godinu i pol dana te uspjela jako dobro naučiti hrvatski jezik. Po zanimanju je project i IT menager, ali je nedavno otvorila i agenciju za hodočašća u Međugorje postavši predsjednicom novoosnovanog Centra Međugorje u Češkoj.

Priča ovog 44-godišnjeg svećenika doista je svijetla i dirljiva.

Danas s vama dijelimo izuzetnu priču o smrti i ponovnom rođenju, priču o razuzdanom mladiću koji je postao otac David Costalunga.

Međugorje je ovih prekrasnih toplih jesenskih dana doista bogato hodočasnicima iz cijeloga svijeta: Brazila, Slovačke, Češke, Italije, Irske, Belgije, Austrije, Dubaija, Amerike, Engleske, Poljske, Ukrajine… Brojne su i hodočasničke skupine iz susjedne nam Hrvatske. Hodočasnici su sretni što su mogli doći k Majci, i nije ih zbunilo ni višesatno čekanje na granicama.

Mateusz Liszka je poljak koji živi u mjestu Poole u Engleskoj. Član je molitvene skupine muškaraca koja nosi naziv BRACTWO KROLOWEY POKOYU (Bratstvo Kraljice Mira) koju čine muškarci iz poljske zajednice koja živi u mjestima Poole i Bournemouth u Engleskoj.

Na adresu našeg portala stiglo je zanimljivo svjedočanstvo jednog čitatelja iz Zadra kojem sveti Mihael arkanđeo pomogao u neobičnoj situaciji. Da su naši anđeli uvijek uz nas, da nas paze i čuvaju a kad je to potrebno i interveniraju kod nemogućih zadataka, dokaz tome je ovo iskustvo našeg čitatelja:

U Međugorju je od 7. – 18. rujna 2022. na hodočašću boravilo 73 osobe iz Uruguvaya uz duhovnu pratnju don MARCELA MARCIANA, a u organizaciji Centra za mir koji u Uruguvayu vode Martín González i Andrea Carrau. 

Stranica 1 od 11