Sadržaj s oznakom: Svjedočanstva iz Međugorja

U Međugorju je od 7. – 18. rujna 2022. na hodočašću boravilo 73 osobe iz Uruguvaya uz duhovnu pratnju don MARCELA MARCIANA, a u organizaciji Centra za mir koji u Uruguvayu vode Martín González i Andrea Carrau. 

Svako zlo za neko dobro!“ – stara je poslovica u kojoj ima i puno istine. 

Svjedočanstvo Lucy Rodríguez iz Portorika

Portoriko se nalazi oko tisuću milja od Floride (Sjeverna Amerika) u Karipskom moru. Sastoji se od više otoka (Veliki Antili) među kojima je najveći otok Portoriko. Naziva se 'slobodna pridružena država' jer je jedno od Američkih vanjskih područja.

Doris Mejak dolazi iz Pule. Učiteljica je engleskog jezika i ima 36 godina. U Međugorju je četvrti puta na hodočašću, a na Mladifestu sudjeluje treći put.

U Međugorju je od 29. 7. pa do 8. 8. 2022. boravila grupa od 47 hodočasnika iz različitih gradova i regija Mexica. Organizator hodočašća bio je ALEJANDRO GAVALDON koji već 22 godine okuplja i vodi hodočasnike Kraljici Mira. 

O. Leonhard Maier dolazi iz Njemačke. Djeluje u biskupiji Passau u jednoj od kuća Reda Kristovih legionara. Tamo živi sa osmoricom svećeničke braće. Rođen je 1982. u Moosachu blizu Grafinga u Gornjoj Bavarskoj. 

ZORAN KUZMANIĆ dolazi iz malog mjesta Premantura koje je 15 km udaljeno od grada PULE u Istri. Zoran ima 37 godina i radi kao dostavljač pošte u njegovoj općini.

Loreta radi kao vjeroučiteljica u dvije srednje škole u Istri, u Pazinu i Puli te uređuje vjerski program na Radio Istri.

TINA GALANT, dolazi iz mjesta Žminj u Istri. Studentica je crkvene glazbe u Rimu. Vjerojatno će imati poslanje voditi crkvene zborove u svojoj biskupiji kad se vrati sa studija, te obnoviti crkveno pjevanje sa ciljem da kroz liturgijsku glazbu još više privlači duše k Božjim visinama. Također cilj joj je unaprijediti kvalitetu pjevanja u crkvi.

Ponekad u životu možete se roditi i više puta. Pietro Giovetti iz Italije čovjek je koji iza sebe ima ovakvo iskustvo. Prvi veliki izazov s kojim se morao suočiti bilo je, u dobi od dvadeset godina, oslobađanje od demona ovisnosti o drogama.

Obitelj Špeljak razoružava svojim osmjesima, toplinom i mladošću. Dolaze iz Slovenije, David (32) je rođeni Slovenac, a njegova žena Gabrijela Kristina (33) je iz Buenos Aeresa (Argentina), ali od djede i bake koji su porijeklom iz Slovenije, koji su iza rata emigrirali u Argentinu.

Na Mladifest je došla grupa hodočasnika iz Slavonskog Broda. 

Don Juan Andrés Verde je sredinom srpnja 2022. po prvi puta boravio u Međugorju. Za svećenika je zaređen 2017. godine i sada je već 5 godina svećenik na službi u…

Karmelićanin Krešimir Josip Bahmec na svojim je društvenim mrežama objavio snažno svjedočanstvo za vrijeme boravka u Međugorju. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Don Marcelo Marciano je sedam godina biskupijski svećenik na župi „María Reina de la Paz“ – jedine župe koja se tako zove - u mjestu Montevideo u Uruguayu. Također je i kapelan za mlade u svojoj biskupiji. 

"Sjedam na krevet i na noćnom ormariću stoje maramice iz Međugorja. Uzela sam maramicu i položila je na svoju nogu..."

Hvaljen Isus i Marija draga braćo i sestre.

Stranica 1 od 11