Proslava Majčinog dan i svečani ispraćaj predškolaca u vrtiću sv. Mala Terezija

U četvrtak 24.5.2018. u 10.30 sati, već tradicionalno u dvorani sv. Josipa u Majčinom selu, održana je dječja priredba posvećena majkama za Majčin dan: „NAJBOLJA MAMA NA SVIJETU“.

Izvela su je sva djeca dječjeg vrtića „Sv. Mala Terezija“, a u njoj su i službeno obilježili odlazak malih „diplomaca“, odnosno predškolaca.

Na početku je sve prisutne roditelje, djedove i bake te prijatelje pozdravio ravnatelj Majčinog sela: fra Dragan Ružić. On je rekao da mu je drago što vidi roditelje okupljene u tako velikom broju. Zahvalio se prije svega Nebeskoj Majci, a onda i svim mamama preslatke dječice koja su nestrpljivo cupkala po bini iščekujući svoj trenutak pojavljivanja na sceni. Također je rekao da je šteta što se Majčin dan obilježava samo jednom u godini, pa ponovio jedno veliko hvala svim majkama, tetama u vrtiću i svima onima koji su svojim zalaganjem doprinijeli da ova dječica svojim plačem i svojom pjesmom iznesu majkama svoju hvalu.

Nakon njega, s. Veronika, ravnateljica vrtića, posebno je zahvalila svim roditeljima na suradnji u odgoju njihove djece.

Priredba je zatim započela recitacijama i pjesmama upućenim Nebeskoj Majci, a nakon toga slijedile su pjesmice, recitali i recitacije upućene vlastitim majkama iliti - „najboljoj mami na svijetu“. Djeca su se sjetila i očeva i u jednoj od recitacija lijepo su im poručili: „Djeca žele da tate od sitnice ne prave dramu, i uvijek da vole mamu!

Bilo je recitacija i za bake i djedove, ali sve u svemu najvažnije je bilo da se u svemu zrcalila ljubav malenih za njihove obitelji, kao i njihovih obitelji za svoje male raspjevane potomke. U nastavku pogledajte foto i video kako je to izgledalo: