Sadržaj s oznakom: Vrtić Sv Mala Terezija

Djeca i odgajateljice vrtića „Sv. Mala Terezija“ i ove su godine obilježili Majčin dan priredbom posvećenoj mamama na temu „„RECI 'MAMA', I DODIRNI NEBO!“ Priredba je održana u srijedu 22. svibnja 2024. u 10.00 sati u velikoj dvorani sv. Josipa u Majčinu selu, a prisustvovali su brojni roditelji, rođaci i prijatelji malih vrtićaraca.

U srijedu 6. prosinca 2023. u 10.00 sati, sv. Nikola se spustio s krova i donio poklone za djecu u vrtiću „Sv. Mala Terezija“ u Majčinom selu u Bijakovićima. Poklone mu je i ove godine osigurao trgovački lanac Namex.

Objavljeno u Molitve | 8.9.2023.

Himan Maloj Gospi

Himan Maloj Gospi

Završna priredba malih vrtićaraca iz dječjeg vrtića „Sv. Mala Terezija“ u Međugorju u povodu proslave majčinog dana te dodjele diploma malim predškolcima održana je u četvrtak 25. svibnja 2023. u 10 sati u velikoj dvorani u „Majčinu selu“.

Dječji vrtić koji od 1996. godine djeluje u Majčinom selu, po želji francuskih hodočasnika koji su ga financirali, posvećen je francuskoj svetici sv. Maloj Tereziji, najmlađoj crkvenoj naučiteljici, redovnici karmelićanki, zaštitnici misionara i književnika.

Objavljeno u Medjugorje | 26.5.2022.

Priredba za Majčin dan

Dana 26. svibnja 2022. godine u 10,00 sati, u dvorani „Sv. Josipa“ u Majčinom Selu, održana je svečana priredba povodom Majčinog dana koju su priredili odgajatelji i djeca iz vrtića „Sv. Mala Terezija“ iz Majčinog sela. Ove godine tema priredbe bila je: „MAJKA – moj početak i smiraj!“

Druga ovogodišnja tribina za roditelje i sve one koji žele spoznati nešto novo o sebi i najvažnijim - obiteljskim odnosima, koju organizira Vrtić „Sv. Mala Terezija“, Majčino selo, Međugorje, održana je u srijedu 18. svibnja 2022. u 17 sati.

Djeca najviše uče gledajući i imitirajući. Znajući tu zakonitost odgoja, odgojiteljice iz Dječjeg vrtića „Sv. Mala Terezija“ iz Majčinog sela, zadnjih godina običavaju na Veliki četvrtak s djecom iz vrtića uprizoriti događanja s Isusove posljednje večere.

U vrtiću „Sv. Mala Terezija“ u Majčinom selu, protekli je tjedan (17. – 21. siječanj) bio posvećen OČEVIMA. Svakoga dana odgajateljice su s djecom radile nešto na temu očeva ili sv. Josipa, a cijeli program završio je predavanjem koje je u petak 21. siječnja u 15,00 sati samo za očeve održao mag. psih. KRISTIJAN KRALJEVIĆ iz Širokog brijega na temu „TKO ILI ŠTO JE ĆAĆA? (Koja je uloga oca u obitelji?)

U ponedjeljak 6. prosinca 2021. u jutarnjim satima, sv. Nikola se spustio s krova i obišao djecu u vrtiću „Sv. Mala Terezija“ u Majčinom selu u Bijakovićima.

Prema planu i programu vrtića, mjesec je listopad predviđen za teme o jeseni i danima kruha, odnosno zahvalnosti za sve plodove zemlje.

U petak 1. listopada 2021. na spomendan sv. Male Terezije, posebno živo i svečano bilo je u Dječjem vrtiću Sv. Mala Terezija u Majčinom selu.

U srijedu 9. lipnja 2021. vrtić „Sv. Mala Terezija“ u Bijakovićima - Međugorje, ugostio je osnovnu glazbenu školu Brotnjo sa prof. Martom Čolak.

Već tradicionalna priredba kojom se obilježava Majčin dan i kraj pedagoške godine za predškolce vrtića „Sv. mala Terezija“ održana je u četvrtak 27. svibnja u 11,00 sati u dvorani Sv. Josipa u „Majčinom selu“. Tema ovogodišnje priredbe bila je „Majko, Kraljice Mira, hvala!“ jer se osim Majčinog dana željela obilježiti i 40. Obljetnica Gospina ukazanja u Međugorju.

Danas je u vrtiću Sv. Mala Terezija u Međugorju bilo lijepo i veselo, vladala je pozitivna atmosfera.

Božićna priredba u dječjem vrtiću sv. Mala Terezija u Majčinom selu, održana je u utorak 22. prosinca u 10.15 sati. U skladu sa propisanim epidemiološkim mjerama zbog pandemije Covid-19, ovaj put, po prvi put, priredba je slavljena bez prisutnosti roditelja.

Stranica 1 od 3