Započelo 11. Hodočašće obitelji Kraljici Mira

U Međugorju je od jučer 19. lipnja pa do sutra, nedjelje 21. lipnja 2020. u toku 11. Hodočašće obitelji Kraljici Mira.

Župne obavijesti i molitveni program u Međugorju (22. - 28. lipnja)

Župne obavijesti i molitveni program u Međugorju (22. - 28. lipnja)

U najnovijem župnom listiću crkve sv. Jakova u Međugorju za tjedan od ponedjeljka 22. lipnja do nedjelje 28. lipnja 2020. možete pročitati najnovije župne...

Organizator hodočašća Robert Rukavina imao je prijavljenih 27 autobusa, ali je zbog koronavirusa ipak uspio doći sa 4 autobusa „hrabrih“ hodočasničkih obitelji koje su unatoč svim upozorenjima i strahovima od zaraze ipak odlučili doći svojo Majci!

Sinoć su već odmah nakon pobožnosti Klanjanja križu, imali noćnu molitvu križnog puta na Križevcu. Danas, u subotu 20. lipnja imaju kroz jutro program na prostoru crkve. Predavači su ovaj put MARIO ŽIVKOVIĆ – dugogodišnji predsjednik Obiteljskog centra u Hrvatskoj i on će iz svog bogatog profesionalnog i životnog iskustva govoriti o braku, problemima u braku, kako ih nadvladati, o opraštanju itd. Nakon njega biti će jedno životno svjedočanstvo VESELKA KRALJA, oca 7 djece. On će govoriti o svom životu, obraćenju i svojim aktivnostima. Također je u programu kratki duhovni nagovor i obnova bračnih zavjeta koje će voditi međugorski župnik fra Marinko Šakota. Poslijepodne je slobodno uz sudjelovanje u večernjem molitvenom programu.

Sutra, u nedjelju 21. lipnja u 8,00 sati odlazak je na jutarnju svetu misu, nakon koje je odlazak na Podbrdo, a nakon te molitve je barem svih ovih godina Gospa providjela besplatan sladoled za svu djecu na hodočašću obitelji. Poslije slijedi povratak kućama.

Kako je to izgledalo jutros, pogledajte u našoj fotogaleriji: