Sadržaj s oznakom: Hodočašće obitelji Kraljici mira u Međugorje

Robert Rukavina je pravi Gospin apostol. Od svog obraćenja nastoji svjedočiti Božje milosrđe i Gospinu ljubav i u to ime pokrenuo je različite inicijative i hodočašća. 

14. Hodočašće obitelji Kraljici Mira u Međugorje koje organizira Udruga „Kup Karmel“, odnosno obitelj Rukavina, održati će se od 08. -11. 06. 2023.g.

Ovogodišnje 13. Hodočašće obitelji Kraljici Mira u Međugorje koje organizira Udruga „Kup Karmel“ iz Zagreba, odnosno ponajviše obitelj Rukavina, bilo je za razliku od prošlih hodočašća, zbog neradne svetkovine Tijelova, bogatije za još jedan hodočasnički dan.

Robert Rukavina, ekskluzivno za portal medjugorje-info.com podijelio je najavu i program za 12. Hodočašće obitelji Kraljici Mira u Međugorje (18. – 20. lipanj 2021.) koje Udruga „Kup Karmel“ planira organizirati i ove godine unatoč svim problemima uzrokovanim pandemijom COVID-19.

Baš kao onih prvih dana, otrgla se djeca roditeljima iz ruku i pohitala Nebeskoj Majci u zagrljaj!

U Međugorju je od jučer 19. lipnja pa do sutra, nedjelje 21. lipnja 2020. u toku 11. Hodočašće obitelji Kraljici Mira.

Robert Rukavina, organizator 11. Hodočašća obitelji Kraljici Mira u Međugorje (19. – 21. lipanj 2020.) ekskluzivno za portal Medjugorje-info.com podijelio je planove i program za ovo prvo organizirano hodočašće koje stiže u Međugorje ove 2020. godine nakon zatišja zbog korona-krize!

U organizaciji katoličke udruge „Kup Karmel“ iz Zagreba u Međugorju je od 28. – 30.6.2019. održano 10. Jubilarno Hodočašće obitelji Kraljici Mira u Međugorje.

U organizaciji katoličke udruge „Kup Karmel“ iz Zagreba i ove godine održati će se 10. Jubilarno Hodočašće obitelji Kraljici Mira u Međugorje od 28.-30.6.2019. godine.

“Prijatelju znam da ti je rođendan za nekoliko dana, što želiš da ti kupim za rođendan?

Međugorje je ovih zadnjih dana bilo: „grad obitelji“.