Sadržaj s oznakom: Robert Rukavina

Robert Rukavina, predsjednik Kršćanske udruge „KUP-KARMEL“ iz Zagreba koja organizira Hodočašće za obitelji Kraljici Mira u Međugorje, na njihovoj stranici podijelio je najavu za ovogodišnje, 15. Hodočašće obitelji koje će se održati od 30. svibnja do 2. lipnja 2024. godine.

Robert Rukavina je pravi Gospin apostol. Od svog obraćenja nastoji svjedočiti Božje milosrđe i Gospinu ljubav i u to ime pokrenuo je različite inicijative i hodočašća. 

14. Hodočašće obitelji Kraljici Mira u Međugorje koje organizira Udruga „Kup Karmel“, odnosno obitelj Rukavina, održati će se od 08. -11. 06. 2023.g.

Ovogodišnje 13. Hodočašće obitelji Kraljici Mira u Međugorje koje organizira Udruga „Kup Karmel“ iz Zagreba, odnosno ponajviše obitelj Rukavina, bilo je za razliku od prošlih hodočašća, zbog neradne svetkovine Tijelova, bogatije za još jedan hodočasnički dan.

Vraćamo se cijepljeni milosrđem Božjim i majčinskom ljubavlju!

Robert Rukavina, ekskluzivno za portal medjugorje-info.com podijelio je najavu i program za 12. Hodočašće obitelji Kraljici Mira u Međugorje (18. – 20. lipanj 2021.) koje Udruga „Kup Karmel“ planira organizirati i ove godine unatoč svim problemima uzrokovanim pandemijom COVID-19.

Robert Rukavina, organizator 11. Hodočašća obitelji Kraljici Mira u Međugorje (19. – 21. lipanj 2020.) ekskluzivno za portal Medjugorje-info.com podijelio je planove i program za ovo prvo organizirano hodočašće koje stiže u Međugorje ove 2020. godine nakon zatišja zbog korona-krize!

U organizaciji katoličke udruge „Kup Karmel“ iz Zagreba i ove godine održati će se 10. Jubilarno Hodočašće obitelji Kraljici Mira u Međugorje od 28.-30.6.2019. godine.

Vidjeli mi to ili ne, ali čudovišta su svugdje oko nas.