Molitva otklinjanja patera Rufusa za oslobođenje hrvatskoga naroda

Molitvu otklinjanja -  egzorcizam, molio je pater Rufus Pereira, indijski svećenik i poznati karizmatik kad je 1999. godine. posjetio našu zemlju.  

Tada je u Kući susreta Tabor održao je 4-dnevnu duhovnu obnovu a u crkvi svetoga Križa u Sigetu veliku Misu pred 4.000 vjernika. Kako prepričava fra Smiljan Kožulj, duhovni ravnatelj Pokreta Krunice, bio je to nezaboravan duhovni događaj, posebno molitva za Hrvatsku, kada je pater  Rufus zamolio da svi vjernici kleknu i lijevom rukom dotiču zemlju, a desnu uzdignu prema  nebu, kako bi izrazili čvrstu vjeru, da naša zemlja može primiti puninu blagoslova, samo od  Gospodina. Svaki put kada je dolazio i odlazio iz Hrvatske molio je molitvu otklinjanja (egzorcizam) nad našom zemljom, koja je, kako on kaže, jako  okužena, jer je bila izložena tolikim ratovima i tolikom zlu koje je u njoj počinjeno. Pater Rufus je bio među prvim svjetski poznatim karizmaticima koji su posjetili Hrvatsku i molili za nju i njene ljude. Sve molitve za Hrvatsku Pater Rufus započinjao je riječima: “Bože, Ti ljubiš Hrvatsku, i zato Ti  upućujem iskrene molitve za nju”.

Evo te molitve za Hrvatsku.

“Gospodine Isuse, Ti ljubiš ovu zemlju. Molimo Te za oslobođenje čitave zemlje. Oslobodi ovu zemlju od Sotonine moći, prekini sve sotonske kultove i veze u ovoj zemlji! Oslobodi svaku planinu, svaku rijeku od Sotonine moći! Oslobodi svako drvo, svaku životinju od Sotonine vlasti! Iznad svega, molimo Te za oslobođenje hrvatskoga naroda. Gospodine, u Tvoje Ime molimo da slomiš Sotoninu moć nad hrvatskom zemljom, da slomiš snagu Sotoninu nad narodom hrvatskim, da slomiš snagu zla nad Crkvom u Hrvatskoj, da oslobodiš ljude od bavljenja okultnim praksama, da ih izliječiš od rana rata, koje su postale ulaz sotonskom utjecaju. Gospodine, ova zemlja pripada Tebi! Ti si je stvorio. Ti si je svojom predragocjenom krvlju otkupio. Ti si je posvetio Duhom Svetim. Gospodine, svi zajedno ponovo posvećujemo ovu zemlju Tvojemu presvetomu Srcu! Ponovo posvećujemo hrvatski narod Tvojemu presvetomu Srcu! Ponovo posvećujemo Crkvu u Hrvatskoj Tvojemu presvetomu Srcu i sve Ti to prinosimo po bezgrješnome Srcu Marijinu. Gospodine, molimo Te da Marija bude kraljica ove zemlje, da donese mir ovoj zemlji, kao što je donijela mir Rusiji, kao što je donijela mir u Fatimu, kao što donosi mir u Međugorju. Gospodine, ponovo posvećujemo ovu zemlju Bezgrješnomu Srcu Marijinu. Gospodine, molimo ovu molitvu egzorcizma i oslobađanja, molimo ovu molitvu ponovne posvete i posvećivanja po zagovoru sv. Josipa zaštitnika Hrvatske, svih apostola, sv. Franje i sv. Antuna, sv. arkanđela, anđela i svih svetaca ove zemlje. Hvala ti, Isuse! Slava ti, Isuse! Aleluja, Gospodinu! Hvala Ti, Gospodine Isuse! Aleluja! Aleluja, Aleluja!”