Sadržaj s oznakom: Egzorcizam

Ovdje donosimo slučaj koji je ispričao jedan egzorcist. Riječ je o jednoj obitelji koju čine supružnici s troje djece.

Možemo je moliti u bilo koje doba dana, i tako pobijediti napasti. Neka žena koju je napastovao đavao za pomoć se obratila svetom Antunu.

Papine riječi su prouzrokovale buđenje svijesti o određenim argumentima koje su neki ponovo pokrenuli « Papa Franjo koji često govori o realnosti Demona, probudio je savjest puno jače od svih crkvenih stvarnosti o prisutnosti Zloga koji djeluje direktno ili indirektno.

Želiš vidjeti snagu Božju, snagu molitve nad bijednim, palim, nemoćnim demonskim svijetom? Pogledajte video!

o. Chad Ripperger dijeli neke zanimljivosti i uvide (i osobna razmišljanja) iz egzorcističke službe. Poslušajte:

Fra Piero Catalan je duhovni učenik fra Gabrielea Amortha te kaže da tijekom egzorcizma demon Svetog Pia naziva “bradatim čovjekom” ili “Francesco Forgione” jer ga se boji nazvati pravim imenom.

Na ovo će nam pitanje odgovoriti fra Fortea, egzorcist koji je vodio „Slučaj Marta“ – jedan od najtežih slučaja opsjednuća u Španjolskoj.

Prvi put sam uočila da nešto nije u redu kad sam imala 15 godina.

Ovu je molitvu kao privatni egzorcizam, molio svakog jutra i večeri, i preporučivao drugima, bl. Alojzije Stepinac, posebno župnicima, poglavarima zajednica, i s blagoslovljenim križem ruci i živom vjerom.

Objavljeno u Intervju | 3.2.2022.

Ne igrajte se crnom magijom!

Osam godina bavio se egzorcizmom, za što je sada potrebna posebna dozvola, koju u Hrvatskoj, koliko on zna, kaže, nema ni jedan svećenik.

'Čuvajte se svake tvrdnje o meditaciji , svake vježbe koja obećava mir koji obećava Krist, svake alternativne terapije s korjenjem u istočnoj religiji.

Franjevka i bivša pomoćnica egzorcista, pokojnog oca Gabriela Amortha podijelila je svoje nevjerovatno iskustvo...

Postoji demon koji je specijalist za napadanje obitelji, kaže egzorcist Cesar Truqui, svećenik koji je 2015. sudjelovao na seminaru o egzorcizmu koji je održan u Rimu.

Molitvu otklinjanja -  egzorcizam, molio je pater Rufus Pereira, indijski svećenik i poznati karizmatik kad je 1999. godine. posjetio našu zemlju.  

'Vidio sam ljude kako levitiraju. Imamo 4 egzorcista kojima biskupi kriju identitet'

MIJO NIKIĆ, svećenik i psiholog, koji kaže kako prati slučajeve u kojima ljudi postaju opsjednuti nekim mračnim silama, gostovao je prošlog tjedna u emisiji RTL Direkt.

"Ne bojte se! Otvorite širom vrata Kristu" Kad se sjetimo svetog Ivana Pavla II. svi ga se sjećamo kao velikog sveca, velikog papu, velikog putnika.

Stranica 1 od 3