Sadržaj s oznakom: Egzorcizam

Papin egzorcist, film koji se navodno temelji na memoarima oca Gabriela Amortha, koji je dugo vremena obnašao dužnost glavnog egzorcista u Rimu, izašao je u kinima početkom ove godine. Film počinje citatom oca Amortha: “Kad se rugamo đavlu i govorimo si da on ne postoji, tada je on najsretniji.” Ovaj citat je vjerojatno jedina stvar u filmu, u kojem glumi Russell Crowe, koja je istinita o ocu Gabriele Amorthu; sve ostalo je krivo predstavljeno ili iskrivljeno.

"Ne bojte se! Otvorite širom vrata Kristu" Kad se sjetimo svetog Ivana Pavla II. svi ga se sjećamo kao velikog sveca, velikog papu, velikog putnika.

„Kad bi kršćani poznavali moć Krunice, došao bi mi kraj“

Međunarodno udruženje egzorcista izabralo je novo vodstvo na 14. međunarodnom skupu održanom od 25. do 30. rujna 2023. u Kući duhovnosti „Fraterna Domus“ u Sacrofanu, prigodom kojeg im je poruku poslao i papa Franjo, izvijestila je Agencija SIR.

Kateheza Sotone je knjiga koju je napisao talijanski egzorcist Pellegrino Ernetti. U knjizi je zapisao što je sam Sotona govorio preko ljudi za vrijeme egzorcizma.

Egzorcist iz Sicilije prisjetio se Marije koju je Sotona mučio pet godina

Ima nezaboravnih ozdravljenja na ovim molitvama, poput onoga gospođe iz Slavonskog Broda koja je imala karcinom jezika. Liječnici su joj amputirali pola jezika, ali joj je na molitvi posve zacijelio i mogla je normalno govoriti...

Hvaljen Isus i Marija! Ovo je moje svjedočanstvo o tome kako mi je Bog oprostio sve grijehe i jedan „neoprostiv“ a spasio me Svojim milosrđem.

Upozorenje je trenutak u vremenu kojeg su prorekli mnogi katolički mistici. Svi su ovi vidioci kroz Božje oči vidjeli dijelove potpuno istog događaja...

Ovdje donosimo slučaj koji je ispričao jedan egzorcist. Riječ je o jednoj obitelji koju čine supružnici s troje djece.

Možemo je moliti u bilo koje doba dana, i tako pobijediti napasti. Neka žena koju je napastovao đavao za pomoć se obratila svetom Antunu.

Fra Piero Catalan je duhovni učenik fra Gabrielea Amortha te kaže da tijekom egzorcizma demon Svetog Pia naziva “bradatim čovjekom” ili “Francesco Forgione” jer ga se boji nazvati pravim imenom.

Otac Dan Reehil, nekoć bankar s Wall Streeta, a sada svećenik i egzorcist u području Nashvillea govori o egzorcizmu i koliko je vrag zapravo stvarna osoba jer kako se kaže, najpodliji trik koji je vrag izveo bio je kad je uvjerio svijet da ne postoji.

U nastavku poslušajte izvrstan intervju koji u nepunih mjesec dana ima skoro dva milijuna pregleda:

Želiš vidjeti snagu Božju, snagu molitve nad bijednim, palim, nemoćnim demonskim svijetom? Pogledajte video!

Na ovo će nam pitanje odgovoriti fra Fortea, egzorcist koji je vodio „Slučaj Marta“ – jedan od najtežih slučaja opsjednuća u Španjolskoj.

Prvi put sam uočila da nešto nije u redu kad sam imala 15 godina.

Stranica 1 od 4