Večeras duhovni koncert "Vojske Kristove" na platou crkve sv. Ivana

Večeras u 20.00 na otvorenom prostoru ispred crkve sv. Ivana Apostola i Evanđelista u Mostaru održat će se koncert duhovne glazbe „Evo, činim sve novo".

Koncert organizira „Vojska Kristova" zajednica mladih iz župe sv. Ivana Apostola i Evanđelista.

Pored slavljeničkog tima „Vojska Kristova", na koncertu će nastupiti Vis Otkrivenje i Vis Bios. „Vojska Kristova" predstavit će se sa svojim pjesmama. Do sada je ova zajednica snimila i spotove za pjesme „Anđeo Ratnik" i „Povedi me". Na kraju koncerta svi sudionici zajedno će otpjevati i himnu koncerta „Evo, činim sve novo".

Cilj održavanja koncerta jeste promocija duhovne glazbe u gradu Mostaru i Hercegovini kao i druženje s građanima Mostara.

Osim glazbe, bit će tu i plesa ali i besplatan roštilj.

„Vojska Kristova" koja djeluje evangelizacijski i ranije je organizirala druženja za građane Mostara uz duhovnu glazbu i dobru klopu. Prošle zime, za vrijeme održavanja Božićnog sajma na gradskoj šetnici, „Vojska Kristova" je priredila preko 500 porcija besplatnog graha.

Ulaz na večerašnji koncert je besplatan.

Tijekom koncerta, svi prisutni će moći svojim novčanim prilogom pomoći rad i djelovanje zajednice „Vojska Kristova". Dio sredstava prikupljenih na koncertu namijenjen je u humanitarne svrhe.

Na koncertu će se moći kupiti i zanimljive stvari iz Kreativne radionice „Vojske Kristove", kao majice za odrasle i djecu, ručno izrađene krunice te narukvice.

Dođite i budite dio ovog velikog koncerta duhovne glazbe.