Mama je poslala dječaka da počisti snijeg: Nakon nekoliko trenutaka napravio je nešto što je nasmijalo milijune

Zima je u punom zamahu, a mnogi su od nas spremni baciti naše zimske jakne u ormar, skinuti čizme i pripremiti kupaće kostima. Na žalost, još je nekoliko mjeseci dok ne zasja sunce i dok se ne budemo mogli pozdraviti s hladnoćom.

Iako je ljeto jako daleko, ovom je malenom dječaku dosadilo igranje u kući te je htio napokon izaći van. Molio je mamu dok ona nije popustila.

Mama ga je umotala u debelu jaknu i izvela ga van. No, nakon samo nekoliko minuta „igranja“ ovaj je maleni dječak već bio spreman odustati.

djecak-snijeg-1.jpg

Iako su mnogi od nas frustrirani hladnim vremenom, postoji stanje koje se često javlja za vrijeme oštrih zima. To se stanje naziva sezonski afektivni poremećaj ili zimska depresija te ima neke vrlo ozbiljne komplikacije.

Osobe kojima je dijagnosticiran taj poremećaj sklonije su osjećaju tjeskobe, tuge, povlačenju iz društva i nesanici. Na svu sreću, ovaj dječak ne pati od tog poremećaja.

djecak-snijeg-2.jpg

Samo se htio maknuti iz kuće i protegnuti noge. No ono što se dogodilo dok je bio vani nasmijalo je mnoštvo ljudi.

Zapravo, vapaj ovog malenog dječaka tijekom hladnog zimskog dana je postao neopisivo popularan. Snimka koju je mama uspjela uhvatiti i podijeliti je pogledana više od milijun puta.

djecak-snijeg-3.jpg

Nakon što ga je mama umotala u toplu odjeću, dječak je skočio na snijeg i igrao se samo 10 minuta. No stvari su krenule po krivu kada je shvatio da igranje na snijegu i nije tako zabavno kao što je mislio.

Mama je ostala šokirana kada je dječak pogledao prema nebu i počeo moliti Isusa da proljepša vrijeme. Pogledajte ovaj urnebesni trenutak koji je mama snimila kamerom.

Izvor: Novizivot.net

Označeno u