Video dječaka koji se u školi moli prije jela se brzo proširio internetom

U posljednje vrijeme baš i ne viđamo djecu koja se oduševljeno mole. Kad je kamera uhvatila dječaka koji se molio prije jela u školi, video se brzo proširio internetom i postao na blagoslov mnogim kršćanima diljem svijeta.

Isječak prikazuje razred koji se priprema za užinu ili stanku za obrok, a ono što raduje naša srca jest način na koji svi zastaju kako bi zahvalili Nebeskom Ocu. Jedno dijete koje je bilo zamoljeno da ustane, sklopilo je ruke i oči.

Počeo je s riječima: “Bože Oče, zahvaljujemo Ti na ovoj hrani. Molimo Te da je blagosloviš. Neka nahrani naša tijela.”

Dok se molio, zastao je kako bi učiteljima i učenicima omogućio ponavljanje riječi blagoslova. Nastavio je: “Blagoslovi sve dječake i djevojčice širom svijeta da imaju hranu.”

Jasno je da dječak svoje srce i dušu stavlja u molitvu dok se zahvaljuje Gospodinu. Završava riječima: “U Isusovo ime”, a drugi su potvrdili s: “Amen.”

Video je podijelio Gab Mime na internetu uz opis: “Ovo možda i nije veliko … ali naša djeca se mole Bogu!” Privukao je pozornost tisuća ljudi koji su podijelili post i komentirali ga.

Dječaka su roditelji dobro odgojili po pitanju onoga što je Bogu važno. ”U svemu zahvaljujte! Jer to je za vas volja Božja u Kristu Isusu.” (1. Solunjanima 5, 18)

Izvor: novizivot.net

Označeno u