Humanitarni koncert "SVI ZAJEDNO!"

Odgojiti odgovorna čovjeka i dobroga kršćanina, koji će učiniti društvo mirnijim, bratskim, s dubokom sviješću za zajedničku odgovornost i brigu za cjelokupno društvo.

Salezijanska osnovna škola je ustanova koja se nadahnjuje na evanđeoskim vrijednostima kao i na djelu sv. Ivana Bosca. Škola odgaja i pomaže svakom svom učeniku da:

- postigne humanističku i opće kulturalnu izobrazbu,

- bude otvoren društvenim potrebama,

- bude kršćanski zrela i slobodna osobnost.

Škola je privremeno smještena u pastoralnom prostoru crkve Duha Svetoga u Dugoratskoj ulici 2, Jarun, Zagreb. Želja je da se podigne školu iz temelja. U školu su dosad upisana dva razredna odjeljenja, od kojih prvi razred ima ukupno 20 učenika, a drugi 18 učenika.
Cilj nam je izgraditi školu koja bi imala po dva razredna odjeljenja od 1. do 8. razreda, sveukupno 20 učionica i igralište, kako bismo u potpunosti mogli odgovoriti na potrebe roditelja i lokalne zajednice.

Svrha ove škole jest omogućiti djeci radosno odrastanje te im pružiti sveobuhvatno obrazovanje i kvalitetan odgoj utemeljen na preventivnom sustavu - najvrednijem daru koji je Don Bosco ostavio Crkvi u nasljeđe.

Humanitarni koncert "SVI ZAjedno!" namjenjen je za pomoć u radu i izgradnji prve Salezijanske osnovne škole u Zagrebu.

Nastupaju:

- učenici Salezijanske osnovne škole
- pobjednici Uskrsfesta 2015: Sliryc 33
- Laudato TV Band Aid
- VIS Ivan Pavao II
- ŽVS Kaliope i Martina Sabljak
- zbor Hillarus

Voditeljica koncerta: Lejdi Oreb

Koncert je u organizaciji djelatnika, djece i roditelja Salezijanske osnovne škole.

Označeno u