Sadržaj s oznakom: Najave

Seminar se održava u subotu, 12. 3. 2022. od 9.00 do 19.00 sati u Karmelu sv. Ilije na Buškom jezeru.

Organizatori seminara su Zaklada biskup Josip Lang i MARRE – Agencija za pastoral turista. Voditelj je svećenik i psiholog Pater Mijo Nikić.

U subotu, 13. studenoga u 21,15 sati, desetorica svećenika Crkve u Hrvata predvodit će molitvu za narod u izazovnome vremenu.

E-fratri ponovno započinju novi ciklus e-duhovnih vježbi. Ovaj put su to ADVENTSKE DUHOVNE VJEŽBE od 28. studenog do 25. 12. 2021. pod temom: „Evo, na vratima stojim i kucam!“ (Otk 3,20)

Maria Vision Međugorje TV i putnička agencija G-Tour organiziraju HODOČAŠĆE U ASIS – CASCIU I PADOVU u terminu od 25.do 29.studenoga 2021.

Danas, u petak 5. studenog, u staroj crkvi na Humcu, organizitra se MISA I SUSRET ZA MLADE. Program započinje molitvom krunice i prilikom za ispovijed u 19.30 sati, sveta misa koju predslavi fra Marin Karačić je u 20,00 sati.

U srijedu, 13. listopada 2021., župa Posušje organizira mjesečnu Duhovnu obnovu. Obnova počinje s molitvom krunice u 17.30, u 18.00 je sveta misa, a u 19.00 je kateheza. Obnovu predvodi fra Ante Vučković iz Splita.

Osmi nacionalni susret štovatelja Božjega milosrđa održat će se u subotu 16. listopada 2021. u Mariji Bistrici. Središnje euharistijsko slavlje u 11 sati u crkvi bl. Alojzija Stepinca na otvorenom predvodit će mons. Ivan Šaško, pomoćni zagrebački biskup. Nakon misnog slavlja bit će prilika za štovanje relikvija svetaca Milosrđa sv. Faustine Kowalske, sv. Ivana Pavla II. i bl. Mihaela Sopoćka. U 14 sati bit će križni put i, u Satu Milosrđa, pobožnost u čast Božjega milosrđa.

Inicijativa ‘Što je muškarac bez krunice?’ jest inicijativa koja potiče sve muškarce na molitvu krunice, a provodi se dvaput godišnje, u Gospinim mjesecima, svibnju i listopadu.

U utorak, 28. rujna u 15 sati održat će se međunarodna inicijativa Iskra Milosrđa, molitva krunice Božjega milosrđa na ulicama i trgovima gradova svijeta.

Sljedećega tjedna, u ponedjeljak, utorak i srijedu (13., 14. i 15. rujna 2021.) u župi Krista Kralja u Čitluku biti će održana Duhovna obnova za župu koju će predvoditi vlč. Ćiril Ćus, poznati karizmatik i egzorcist iz Slovenije koji i sam ima snažno svjedočanstvo obraćenja i oproštenja ocu koji ga je zlostavljao.

Prve nedjelje nakon proslave blagdana Male Gospe (8. rujna), u međugorskoj župi se tradicionalno slavi Uzvišenje Križa Kristova. Ove godine Proslava UZVIŠENJA KRIŽA KRISTOVA pada u sljedeću nedjelju 12. rujna 2021.

Koordinacija štovatelja Božjega milosrđa i ove godine organizacijski se pridružuje međunarodnoj molitvenoj inicijativi Iskra Milosrđa, molitvi krunice Božjega milosrđa na ulicama i trgovima gradova čitavoga svijeta. Molitva se kao i ranijih godina održava 28. rujna (utorak) u 15 sati.

Agencija Cocotours iz Međugorja organizirala odlazak na proslavu Male Gospe u Ramu-Šćit.

Krajem ovog mjeseca, 25. - 27. lipnja, održat će se 2. online konferencija katoličkih muškaraca pod nazivom ''Budi muškarac''.

Dragi prijatelji i suradnici, 

Studentski katolički centar Split (SKAC_ST) u nadolazećim danima, od 27. do 30. svibnja, slavi svoj 10. rođendan a tim povodom organiziraju prigodnu proslavu s bogatim programom.

Rođendansku pozivnicu prenosimo u cijelosti:

Stranica 1 od 4