MAJČINE RUKE U LOURDESU – film o izlječenjima duša i tijela - 11. veljače na Laudato TV-u

Na blagdan Gospe Lurdske, 11. veljače u 21:15 Laudato TV donosi vam odličan dokumentarni film o francuskom svetištu Lourdes.

Majčine ruke u Lourdesu

(Hospitalarios, las manos de la Virgen), 82'

2019., dokumentarni film

Redatelj: Jesús Garcá Colomer

Na blagdan Gospe Lurdske Laudato TV donosi vam dokumentarni film o francuskom svetištu Lourdes kojeg godišnje posjeti 2 i pol milijuna hodočasnika. Gotovo 100 godina bolničari iz svih krajeva svijeta prate bolesnike na hodočašću do mjesta gdje je mlada žena, po imenu Bernadette Soubirous, 1858. godine doživjela viđenje Djevice Marije.

Zašto ovo mjesto privlačnosti i danas? Ovaj film okuplja priče onih koji u Lourdes putuju s poteškoćama i onih koji ih na tom putu prate.

'Izliječen sam. Otkako dolazim ovamo, drugačija sam osoba', samo su neka od svjedočanstva onih koji su u svetište došli tražiti posljednju nadu za ozdravljenje.

Film ''Majčine ruke u Lourdesu'' predstavlja zadivljujuću stvarnost u kojoj je predanost Bogu zahvatila živote osoba pogođenih teškom bolešću ili invaliditetom i svjedoči da čak i u takvim životnim okolnostima postoji toliko toga što osoba može ponuditi svijetu.

Označeno u