Šesti nacionalni susret štovatelja Božjega milosrđa

Šesti nacionalni susret štovatelja Božjega milosrđa održat će se u subotu, 19. listopada 2019. godine u nacionalnom marijanskom svetištu u Mariji Bistrici.

Središnje misno slavlje u 11 sati predvodit će mons. Franjo Komarica, banjolučki biskup. Nakon sv. Mise uslijedit će štovanje relikvija svetaca Milosrđa: sv. Faustine, sv. Ivana Pavla II. i bl. Mihaela Sopoćka, Križni put u 14 sati te pobožnost u čast Božjega milosrđa u 15 sati. Susret će biti u znaku obilježavanja pete obljetnice proglašenja svetim Ivana Pavla II. kao i 25. obljetnice prvog pohoda pape Ivana Pavla II. hrvatskom narodu.
Susret organizira Koordinacija štovatelja Božjega milosrđa.

Iskra Milosrđa – poziv na prijave mjesta održavanja molitve!

Koordinacija štovatelja Božjega milosrđa i ove se godine pridružuje brojnim gradovima diljem svijeta u ostvarenju međunarodne molitvene inicijative Iskra Milosrđa, molitvi krunice Božjega milosrđa na ulicama gradova. Molitva će se kao i ranijih godina održati 28. rujna 2019. u 15 sati, na dan beatifikacije o. Mihaela Sopoćka, ispovjednika sv. Faustine Kowalske.  Ovim putem pozivaju se svi koji će toga dana organizirati molitvu na otvorenom  u svojim gradovima, mjestima i selima  da se do nedjelje 8. rujna jave Koordinaciji štovatelja Božjega milosrđa (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) s informacijom o mjestu održavanja. Koordinacija će vijest proslijediti dalje pokretačima inicijative u Poljskoj, medijima i svima zainteresiranima.

bozjemilosrdje.net
facebook.com/koordinacija.bozje.milosrdje

Označeno u