Tečaj crtanja i slikanja u Međugorju

Društvo hrvatskih likovnih umjetnika u Federaciji BiH pokreće tečaj crtanja i slikanja u Međugorju pod stručnim vodstvom magistra likovne umjetnosti i tajnice DHLU-a u FBiH Megi Kunštek.

Tečaj će se održavati jednom tjedno u trajanju od 120 minuta na adresi Kardinala Stepinca 35 u Međugorju, a sve zainteresirane podučavat će magistra likovne umjetnosti u edukaciji Megi Kunštek.

Ovaj likovni tečaj pogodan je za sve uzraste, a pogotovo za djecu kako bi se potaknuo i razvio kreativni način razmišljanja.

Uz klasični tečaj slikanja i crtanja, održavat će se i razne kreativne radionice za najmlađe.

Početni stupanj traje tri mjeseca i obrađuju se crtanje i osnove slikanja, a sa svakim se polaznikom individualno radi. Nakon tri mjeseca, polaznici će dobiti plakete i organizirat će se završna izložba.

Drugi stupanj traje tri mjeseca i obuhvaća osnove slikarstva.

O voditeljici tečaja
Megi Kunštek rođena je 31. svibnja 1988. godine u Mostaru. Završila je Srednju školu likovnih umjetnosti Gabrijela Jurkića u Mostaru 2007. godine, potom je diplomirala na Odsjeku likovnih umjetnosti Nastavničkog fakulteta “Džemal Bijedić” u Mostaru klasi izvanrednog profesora Mirsada Begovića.

Magistrirala je 2016. godine pod vodstvom mentora prof. Salka Peze. Aktivno se bavi slikarstvom još od srednje škole.

Godine 2011. osvojila je 1. nagradu FMON-a. Sudjelovala je na brojnim likovnim kolonijama i projektima. Članica je udruga ULUBiH i DHLU u FBiH.

Označeno u