Sadržaj s oznakom: Najava

Franjevačka kuća molitve Masna Luka smještena je u srcu Parka prirode Blidinje (BiH) na 1200 metara nadmorske visine. Vode joj putovi s tri strane: preko Posušja i Rakitna, preko Tomislavgrada i Lipe kao i preko Jablanice i Doljana.

Marijina legija iz Petrinje, u suradnji sa Sisačkom biskupijom i ove godine organizira, po uzoru na onaj u Međugorju, Mladifest u Hrvatskoj.

U nedjelju 13.3., u crkvi sv. Franje Asiškog u Sarajevu, nakon sv. Mise u 18 sati, poznati katolički misionar laik Marino Restrepo iz Kolumbije, imati će svoje snažno svjedočanstvo obraćenja, oslobođenja, ozdravljenja i poslanja.

Organizator molitvena zajednica Mlado Sunce sa svojim suradnicima službeno najavljuje održavanje koncerta duhovne glazbe 'U mom srcu Vatra' 17.12.2022. godine u sportskoj dvorani Pecara, Široki Brijeg.

Apologetska udruga Blaženi Ivan Merz organizira prvu međunarodnu konferenciju koja će se održati u subotu 20. studenoga 2021. na Filozofsko-teološkom institutu Družbe Isusove (Jordanovac 110, Zagreb) s početkom u 7 sati.

U petak 20.08.2021 u 15.30h poznati indijski katolički svećenik i karizmatik svjetskoga glasa, otac James Manjackal predvodi online molitvu za ozdravljenje na engleskom jeziku.

Onima koji kardinala Stepinca do sada nisu upoznali, film pruža priliku za još jedan dokumentirani uvid u njegov život i djelovanje

Papa Franjo predvodio je na blagdan Blagovijesti molitvu 'Oče naš' za prestanak pandemije korona virusa zajedno sa svim kršćanima različitih denominacija. Molitveno zajedništvo nastavit će se u petak 27. ožujka kada će predvoditi na službu riječi, klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu i udijeliti blagoslov 'Urbi et orbi', uz mogućnost primanja potpunog oprosta.

Počela je prodaja ulaznica online na www.ticketshop.hr za veliki duhovno - glazbeni događaj na Višnjiku u Zadru koji se održava u petak, 24. travnja s početkom u 20,00 sati.

U župi Krista Kralja u Čitluku od četvrtka 23. do subote 25. siječnja 2020. godine biti će održana Duhovna obnova koju će predvoditi pater Ike Mandurić.

Zajednica Arka Korablja Omogućava osobama s intelektualnim teškoćama da doprinose preobrazbi društva i u skladu s njihovim potrebama stvarati okruženje-zajednicu koja, povezujući različitosti, doprinosi izgradnji povjerenja i društva kojem svatko pripada.

Društvo hrvatskih likovnih umjetnika u Federaciji BiH pokreće tečaj crtanja i slikanja u Međugorju pod stručnim vodstvom magistra likovne umjetnosti i tajnice DHLU-a u FBiH Megi Kunštek.

Svetkovina Majke Božje od Kamenitih vrata, zaštitnice grada Zagreba, svečano će se proslaviti u petak, 31. svibnja 2019. godine, kada se ujedno slavi Dan Grada Zagreba.

Stiglo je vrijeme za novu ljetnu avanturu, nove ljetne izazove i nova ljetna obraćenja!