Sadržaj s oznakom: Ante Gotovina

General Ante Gotovina darovao je svojoj rodnoj župi Pakoštane 22 vitraja koje je u župnoj crkvi Uzašašća Gospodinova u Pakoštanima u nedjelju, 12. ožujka, za vrijeme mise koju je predvodio, blagoslovio zadarski nadbiskup Milan Zgrablić.

Sisačkog biskupa Vladu Košića posjetio je u Biskupijskom ordinarijatu u Sisku general Ante Gotovina sa suprugom Dunjom, a biskup mu je zahvalio za donaciju koju je njegova tvrtka dala za stradale u potresu ovoga kraja, priopćeno je u nedjelju iz Sisačke biskupije.

Dragi prijatelji, vaš put do finala svijetu je veličanstven spektakl - demonstracija nogometnog umijeća i iznad svega ljudske veličine - zajedništva, skromnosti u pobjedi i čvrstine karaktera, napisao je Gotovina

Prije 25 godina vojno-redarstvenom operacijom (VRO) Maslenica u 72 sata Oružane snage Republike Hrvatske (OS RH) oslobodile su bitne strateške točke koje su bile pod okupacijom vojske tzv. Republike Srpske krajine.

Organizatori još ne znaju hoće li na posvećenju slike biti i sam general Gotovina.

Autor slike našeg blaženika je general Ante Gotovina.

Vezano uz izbjegličku krizu, oglasio se i general Ante Gotovina kazavši kako se ne slaže s onima koji smatraju da bi Hrvatska trebala zatvoriti granice