Sadržaj s oznakom: Don Damir Stojić

Zašto imamo anđele čuvare, zašto im se molimo kad je tu naš Bog koji nas čuva i brani, koji je uvijek uz nas? Marija

Na web stranici studentskog pastorala vjernik je postavio jedno intimno pitanje:

Koje su posljedice odlaska bioenergičarima?

Don Damir Stojić, poznati hrvatski svećenik salezijanac u ovom kratkom videu naglašava tri velike „rane“ hrvatskog naroda koje na cijelu našu zemlju navlače prokletstvo i nemir.

Ja vjerujem u Boga i znam da nas on neizmjerno voli i ljubi, ali jednostavno ne znam što odgovoriti kad me drugi pitaju a zašto onda Bog dopušta da umiru nedužni ljudi, mala djeca. Možete li mi vi reći što da tada odgovorim? Hvala!

Na web stranici studentskog pastorala vjernik je postavio pitanje “Zanima me može li se nakon oproštenja abortusa, nakon pokajanja i ispovjedi, ići na sv.Pričest? Ako ne, što je potrebno učiniti da bi se moglo pričestiti?”.

Objavljeno u Razno | 12.7.2022.

Koliko ostajemo u čistilištu?

Na web stranici studentskog pastorala vjernik je postavio ovo pitanje:

Na web stranici studentskog pastorala vjernik je nakon obavljenog kiropraktičkog zahvata ostao u nedoumici. Kosi li se takva praksa sa stavom Crkve, na pitanje je dao odgovor don Damir Stojić.

Vjernik je na  web stranici studentskog pastorala postavio pitanje o prepisivanju i varanju na ispitima ...

„Prijatelj mi se učlanio u organizaciju 'Lions club'. Čuo sam da je to masonska organizacija, je li to istina?”

Iako sam se ispovijedio i dalje imam ogromnu grižnju savjesti i to me muči. Što bi trebao činiti? Hvala!

Objavljeno u Duhovni kutak | 13.5.2022.

Treća fatimska tajna

Kruži po internetu e-mail „treća fatimska tajna“ i zaista sam se uplašila. Spominje se kako će uskoro biti  kraj svijeta i poziva nas na molitvu. Jel zaista postoji „treća fatimska tajna“? Ana

Don Damir Stojić redovno odgovara na pitanja svojih studenata. Evo što je odgovorio na pitanje o postu prije primanju svete pričesti

Ako si netko pribavlja različite luksuze, a zanemaruje milostinju prema siromasima i davanja Crkvi, zasigurno mu je to na štetu duše

Objavljeno u Duhovni kutak | 27.4.2022.

Dar spoznaje

Jesmo li bili u prilici čuti kada netko priča o spoznaji i govori o "daru spoznaje"? Kako otkriti taj dar i postoje li osobe s tim darom?

Don Damir Stojić odgovara na pitanje kako razumjeti ono što Bog želi od nas, dokle seže Božja milost i kolika je snaga blagoslova kad se 'suprotstavimo' božjoj volji.

Stranica 1 od 6