Sadržaj s oznakom: Don Damir Stojić

Na web stranici studentskog pastorala vjernik je don Damiru Stojiću postavio ovo pitanje:

Objavljeno u Vjera i život | 12.1.2023.

Umjetna oplodnja

Zamolio bih Vas ako biste napisali zašto je umjetna oplodnja nemoralna opcija i kako nekomu tko razmišlja da ode na umjetnu oplodnju pokazati da čini pogrešnu stvar? Hvala.

Možemo li mi laici blagoslivljati vodu, sol i ulje? Možemo li miješati sol i vodu? Još bi Vas molio molitve koje mi laici možemo koristiti kod blagoslivljanja vode i kod ulja i soli ako smijemo to raditi. Unaprijed Vam se zahvaljujem na odgovoru i neka Vas Bog blagoslovi i poživi. Ivica

Kako se dogodi 'Prava ljubav'

Don Damir Stojić predvodio je duhovnu obnovu u župi sv. Petra u predjelu Ploče u Zadru u petak, 16. prosinca na poziv pločanskog župnika don Damira Šehića.

Bog stalno o nama razmišlja. To nam govori prorok kada kaže da je Bog naše ime urezao u svoje dlanove!

Nasljednji grijeh, istočni grijeh, grijeh predaka kroz sakramente ...

Objavljeno u Duhovni kutak | 30.11.2022.

Što je bilo prije Boga?

Ima li što prije Boga? Odnosno, je li i On stvoren ili? Svjesna sam da odgovor nije potvrdan, pa pitam da li ste Vi ikad razmišljali na taj način, ili ste stali kod stvaranja anđela, svijeta i slično? Da mene netko tko ne vjeruje u Boga upita da mu kažem 'Ajde recimo da je sve tako kako ti tvrdiš. Ali što je s Bogom?', ja ne bih znala što reći toj osobi.Unaprijed hvala!

Objavljeno u Kolumne | 15.11.2022.

O nošenju ogrlice od jantara

Interesira nas mišljenje o ogrlicama od Ambera (Jantara) ili kako još kažu ćilibara.

Jesu li Adam i Eva u raju?

Objavljeno u Duhovni kutak | 5.11.2022.

Bog i kažnjavanje

Često nas muči ovo pitanje, zato jer se čak u Bibliji spominje kako Bog kažnjava, a uz to, događaju nam se loše stvari u životu.

Povodom proslave 50 godina djelovanja Hrvatske katoličke misije na prostorima Gaggenau, Rastatt i Baden Baden, od 7. do 9. listopada 2022. održana je duhovna obnova u crkvi St. Josef u Gaggenauu, koju je predvodio don Damir Stojić, a glazbeno animirao bend „Božja pobjeda“.

Zašto imamo anđele čuvare, zašto im se molimo kad je tu naš Bog koji nas čuva i brani, koji je uvijek uz nas? Marija

Na web stranici studentskog pastorala vjernik je postavio jedno intimno pitanje:

Koje su posljedice odlaska bioenergičarima?

Možda ste i vi dobivali E-mailove ili sms poruke koje govore o Bogu ili uglavnom sadrže neku molitvu i pišu da će se nešto lijepo dogoditi tj.

Stranica 1 od 6