Sadržaj s oznakom: Don Damir Stojić

Budući da imam problem sa štitnjačom, poremećen menstrualni ciklus i jako bolne menstruacije doktorica mi je preporučila hormonsku terapiju.

Zašto imamo anđele čuvare, zašto im se molimo kad je tu naš Bog koji nas čuva i brani, koji je uvijek uz nas? Marija

Objavljeno u Duhovni kutak | 24.9.2021.

O trbušnom plesu

Zanima me je li pogrešno da jedna djevojka koja želi ispravno živjeti svoju vjeru trenira nešto poput trbušnog plesa ili s-faktora, dakle, prakticira na treningu ili izvodi doma vježbe koje slave ženstvenost i, recimo, senzualnost ženskog tijela?

Moje pitanje je vezano na prispodobe o sljepcima. Isus prijeti i govori "Pazite da nitko ne dozna" i "Ne ulazi u selo". Zašto Isus u tri prispodobe zabranjuje slijepcima da svjedoče čudo koje im je naš Gospodin učinio? Hvala unaprijed! Zvonimir

Na web stranici studentskog pastorala vjernik je postavio jedno intimno pitanje:

Na web stranici studentskog pastorala vjernik je postavio ovo pitanje:

Koje su posljedice odlaska bioenergičarima?

Možda ste i vi dobivali E-mailove ili sms poruke koje govore o Bogu ili uglavnom sadrže neku molitvu i pišu da će se nešto lijepo dogoditi tj.

Mnogo se puta upitamo kako se ispravno moliti, kako savladati napasti koje narušavaju mir u nama.

Ja vjerujem u Boga i znam da nas on neizmjerno voli i ljubi, ali jednostavno ne znam što odgovoriti kad me drugi pitaju a zašto onda Bog dopušta da umiru nedužni ljudi, mala djeca. Možete li mi vi reći što da tada odgovorim? Hvala!

Objavljeno u Razno | 12.7.2021.

Koliko ostajemo u čistilištu?

Na web stranici studentskog pastorala vjernik je postavio ovo pitanje:

Ako Bog dopusti da dijete umre (npr. od bolesti), jel pogrešno moliti za zdravlje itd.? Trebamo li samo moliti "budi volja Tvoja" i dokud mogu ići naše nakane? Hvala

Na web stranici studentskog pastorala vjernik je nakon obavljenog kiropraktičkog zahvata ostao u nedoumici. Kosi li se takva praksa sa stavom Crkve, na pitanje je dao odgovor don Damir Stojić.

Iako sam se ispovijedio i dalje imam ogromnu grižnju savjesti i to me muči. Što bi trebao činiti? Hvala!

Vjernik je na  web stranici studentskog pastorala postavio pitanje o prepisivanju i varanju na ispitima ...

Stranica 1 od 6