Sadržaj s oznakom: Film

Nagrađivani redatelj Martin Scorsese kaže da će snimiti još jedan film o Isusu, izjavio je tijekom razgovora u Vatikanu, javlja The Christian Post.

Objavljeno u Duhovni kutak | 13.5.2023.

Filmovi o Fatimi

Povodom dana Gospe Fatimske pogledajte dva predivna filma o Fatimi.

Prošlo je već dugo vremena otkad ste pogledali dobar film o Isusu Kristu? Preporučamo vam ovaj dokumentarni film o Isusovu životu koji je pogledao ogroman broj ljudi, a prema službenim podacima njih više od 490 milijuna se je nakon gledanja obratilo i predalo svoj život Isusu Kristu!

Evo nekoliko odličnih filmova koje ove Korizme preporučuje portal Aleteia.

Zašto je Oskarom nagrađen film „Bernadettina pjesma“ tako inspirativan.

»Svitanje u Kalkuti« (Amanece en Calcuta); dokumentarni film; redatelj: José María Zavala; sudjeluju: Majka Terezija, sedmero svjedoka

Velika promocija Međugorja u Španjolskoj dogodila se na pretpremijeri i premijeri dokumentarnog filma „MEDJUGORJE, Jedan poziv i za tebe“ scenarista i režisera Jesúsa García-Colomera i njegova prijatelja Borja Martineza u produkciji audiovizualne produkcijske kuće „Gospa arts“.

Potresno, osjećajno i nadahnjujuće ...

„Cirkus leptira“ kratak je i nadahnjujuć film Joshue Weigela o neobičnom cirkusu koji se sastoji od ljudi koji su naučili svoje nedostatke pretvarati u prednosti.

Istinita priča koja već sto godina privlači milijune diljem svijeta...

Film "Zvuk slobode" u kojem jednu od uloga ima Jim Caviezel snimljen je prema istinitim događajima a prikazuje spašavanje više od stotinu djece iz ralja seksualnog ropstva u Kolumbiji.

Rita Lotti rođena je 1381.godine u Roccaporeni (pokrajina Cascia, Italija) kao prvo dijete Antonia i Amate, bračnog para u poodmakloj dobi.

Misa, krunica, ispovijed i razmišljanje o Božjoj riječi glavni su čimbenici za glumčev prikaz uloge o svetom Luki.

U ovom filmu Isus je konobar. Došao je u naše vrijeme i poziva ljude na obraćenje, nudi im spasenje. Neki mu vjeruju neki i ne.

Igrani film o životu svete Faustine pogledajte na Laudato TV na Nedjelju Božjeg milosrđa, u 22:00 sata.

Glumac iz filma Pasija pozvao je buduće generacije da “pošalju Lucifera natrag u pakao”.

Stranica 1 od 3