Sadržaj s oznakom: fra Antonio Šakota

Pozivamo vas na predstavljanje knjige fra Antonija Šakote, Sveta Zemlja - knjiga sjećanja koja će se održati u Samostanu hercegovačkih franjevaca u Dubravi u Zagrebu, 22.studenog, u 19 sati.

Čudesna je Sveta Zemlja – mjesto Isusova života i zemaljskoga djelovanja.

Predstavljanje knjige ''SVETA ZEMLJA knjiga sjećanja'' fra Antonija Šakote održat će se u utorak 5. lipnja 2018. s početkom u 19:30 sati u kripti crkve sv. Petra i Pavla u Mostaru.

Večeras je u dvorani svetog Ivana Pavla II. u Međugorju u 20:00 sati, održano predstavljanje knjige fra Antonia Šakote "Sveta Zemlja - knjiga sjećanja".

Predstavljanje knjige ''SVETA ZEMLJA knjiga sjećanja'' fra Antonija Šakote održat će se u srijedu 30.5.2018. s početkom u 20:00 sati u Dvorani Ivana Pavla II. u Međugorju.

U Međugorju su se od petka navečer (4.5.) do nedjelje popodne (6.5.) održala duhovna obnova za oko stotinjak mladih Framaša iz Mostara.

Bog je stvorio čovjeka kao nešto po prirodi dobro.

Zadnju večer 27. Mladifesta Svetu misu od 19 sati predslavio je fra Petar Komljenović, mladomisnik iz Provincije Presvetog Otkupitelja Split-Sinj, u suslavlju 388 svećenika.

Drugi dan cjelodnevnog programa, 23.Međunarodnog susreta organizatora hodočašća, voditelja centara mira, molitvenih i karitativnih skupina vezanih za Međugorje, koji se održava do 4. ožujka o temi: "Budite milosrdni kao što je Otac vaš milosrdan".

Od 8. do 10. svibnja 2015. godine u Međugorju je održana duhovna obnova Frame Mostar.

I ove godine na Veliki petak, od ranih jutarnjih sati, vjernici su se, u većim ili manjim skupinama, uspinjali na Križevac, moleći na različitim jezicima Križni put.