Sadržaj s oznakom: fra Ivo Pavić

Fra Ivo Pavić karizmatski svećenik koji svakog vikenda u malom bosanskom mjestu Šurkovac okuplja na tisuće vjernika dotaknuo se u emisiji Laudato Tv i Međugorja. Mišljenja je kako su biskupi morali na samom početku priznati Međugorje koje je autentično te kako su ljudi hladni prema Međugorju. Smatra da se o Međugorju i viđenjima u Međugorju u Hrvatskoj vrlo malo govori te da bi to trebalo promijeniti. Istaknuo je i kako je ovdje počela klica njegova zvanja te je u prvim godinama Gospina ukazanja, u vrijeme komunizma često hodočastio u Međugorje.

Ako budeš uz mene ne trudeći se svojim snagama učiniti nešto i dokazujući svoju sposobnost, bit ćeš svjedok svoje vjere i moje svemoći, a ja ću biti uz tebe kad govoriš, hodaš, radiš, kad moliš ili spavaš jer «miljenicima svojim i u snu dajem» (Ps 126).

Poslušajte snažnu, nadahnutu i proročku propovijed fra Ive Pavića sa duhovne obnove u Šurkovcu

Brojna svjedočanstva kroz povijest govore kako su upravo Gospina svetišta po cijelom svijetu imala pozitivan utjecaj na duhovno i tjelesno zdravlje vjernika.

Fra Ivo Pavić pojašnjava svetu misu koju nikako ne bi trebali propustiti

U jednoj emisiji na radio Mariji gostovao je fra Ivo Pavić.

Hvaljen Isus i Marija, želim vam posvjedočiti o tome kako me naš divni Isus ozdravio, izliječio te mi promijenio život.

Kako najbolje moliti?

Kod fra Ive ostala trudna po molitvi za neplodne bračne parove

Fenomen počivanja u Duhu je prisutan u katoličkim i protestantskim pentekostalnim krugovima.

Jednostavno moram ovo podijeliti sa vama, možda nekima otvori oči, nauče na mome problemu, ili pomogne..

U ono vrijeme, kad je Isus s učenicima i sa silnim mnoštvom izlazio iz Jerihona, kraj puta je sjedio slijepi prosjak Bartimej, sin Timejev.

Kako sam sve to doživjela, kako sam se osjećala, bojim li se? Što me dovelo, zapravo tko me doveo do pravog puta? Nakon 2 godine od prvog sna, točnije pa sada do susreta s Gospom odlučila sam opširnije progovoriti o svemu. Držala sam to sve za sebe do pravog trenutka, a taj trenutak došao je, sada.

Djevojčica Nika O. (6) se rodila s jakim atopijskim dermatitisom, uzimala je 6 vrsta lijekova, izgledala je kao opečena po laktovima i koljenima, no 2011. godine treći dan nakon molitve fra Ive Pavića probudila se zdrava, bez rana, bez bolova.

O dođi Duše Sveti dodirni moje srce kako bi mogao ljubiti Isusa, Mariju, Crkvu, cijeli svijet.

Ono što nam u ovome vremenu najviše treba, jest Duh Sveti. Sve što se događa u Crkvi, događa se u sili i snazi Duha Svetoga.

Stranica 1 od 7