Sadržaj s oznakom: fra Ivo Pavić

Prije krštenja u Duhu Svetom, svjedoči fra Pavić, sve što je činio bilo je besplodno....

Podignute ruke

Što vjernik treba činiti kad se razboli?

Prenosimo svjedočanstvo vjernika koji je za vrijeme duhovne obnove u Šurkovcu primio velike milosti po rukama fra Ive Pavića, poznatog rimokatoličkog svećenika, pripadnika Katoličkoga karizmatskog pokreta, teologa s do­ktoratom papinskoga sveučilišta Gregoriana u Rimu, koji uz blagoslov svog biskupa okuplja u svojoj župi veliko mnoštvo ljudi.

Brojna svjedočanstva kroz povijest govore kako su upravo Gospina svetišta po cijelom svijetu imala pozitivan utjecaj na duhovno i tjelesno zdravlje vjernika.

Molitva je disanje duše. Kao što naše tijelo ne može živjeti bez kisika, tako ni duša ne živi ako ne moli. Molitva je grijanje uz Božju blizinu.

Kako sam sve to doživjela, kako sam se osjećala, bojim li se? Što me dovelo, zapravo tko me doveo do pravog puta? Nakon 2 godine od prvog sna, točnije pa sada do susreta s Gospom odlučila sam opširnije progovoriti o svemu. Držala sam to sve za sebe do pravog trenutka, a taj trenutak došao je, sada.

Kod fra Ive ostala trudna po molitvi za neplodne bračne parove

Djevojčica Nika O. (6) se rodila s jakim atopijskim dermatitisom, uzimala je 6 vrsta lijekova, izgledala je kao opečena po laktovima i koljenima, no 2011. godine treći dan nakon molitve fra Ive Pavića probudila se zdrava, bez rana, bez bolova.

Ono što nam u ovome vremenu najviše treba, jest Duh Sveti. Sve što se događa u Crkvi, događa se u sili i snazi Duha Svetoga.

O dođi Duše Sveti dodirni moje srce kako bi mogao ljubiti Isusa, Mariju, Crkvu, cijeli svijet.

Lijepa, mlada, zgodna, voljena...ali prazna. Svjedočanstvo djevojke koju je Isus ispunio svojom ljubavlju i ljepotom na duhovnoj obnovi kod fra Ive Pavića.

Zazovimo Duha Božjeg: Gospodine, molimo te za novo izliće Duha Svetoga. Ne znamo što tražimo, ali bez Tvoga Svetoga Duha ne možemo.

Nakon održane svete mise, fra Ivo Pavić je polagao ruke na hodočasnike. Jedan od hodočasnika je Božjom milošću prohodao i ostavio svoj štap iza oltara kao svjedočanstvo drugima.

Na početku bih želio navesti nekoliko osnovnih podataka o sebi. Oženjen sam i imam troje djece, a po primanjima pripadam srednjem sloju ljudi.

U emisiji na radio Mariji gostovao je fra Ivo Pavić, poslušajte što je fra Ivo Pavić rekao o ozdravljenjima koja se događaju po molitvama svećenika, zatim je govorio o molitvi oslobađanja, samoubojstvu i posljedicama samoubojstva.

Stranica 1 od 7