Sadržaj s oznakom: fra Ivo Pavić

U emisiji na radio Mariji gostovao je fra Ivo Pavić, poslušajte što je fra Ivo Pavić rekao o ozdravljenjima koja se događaju po molitvama svećenika, zatim je govorio o molitvi oslobađanja, samoubojstvu i posljedicama samoubojstva.

Svaki dan susrećemo osobe s tetovažom. Ona je rasprostranjena širom svijeta.

U razmatranju krunice, posebno u razmatranju radosnih otajstava, imamo mogućnost iscjeljenja svog osobnog životnog puta i primanja svakojakih dobara.

U Ime Isusovo sve započinjemo i činimo. Ono je presveto i preslatko Ime, blagoslov, sreća, utjeha i spas. Posjeduje moć i veliku snagu. Ime Isus znači “Bog pomaže” ili “Bog spašava”. Snagom imena Isusova spašavamo se. Tko prizove Ime Gospodnje, bit će spašen. Sjetimo se riječi Isusovih: “U moje ime izgonit ćete zle duhove, liječit ćete bolesne.Snagom Imena Isusova opraštaju nam se grijesi, snagom Imena Isusova događaju se čudesa, snagom Imena Isusova mnogi su progledali, izliječili se, uskrisili i spasili se. U njemu je naša snaga i moć i naše vječno spasenje. Neka nam to sveto Ime bude uvijek u srcu, u mislima i na usnama.Neka je u Imenu Isusovu SVE NA VEĆU SLAVU BOŽJU.

Objavljeno u Kolumne | 20.4.2022.

Piercing - da ili ne

Umjetnost ukrašavanja ljudskog tijela piercingom i tetovažom* postala je toliko popularna u posljednjih nekoliko godina da je teško prošetati ulicom, otići u trgovački centar, crkvu ili gledati televiziju, a da ne vidite nekoga tko ima na sebi piercing ili tetovažu. Viđamo ih na nama bliskim osobama, prijateljima.

Fra Ivo navodi osam prepreka, s kojima se susretao u svojoj bogatoj praksi

Dođeš na štakama, odeš pješke. Neplodna si, pa rodiš. Od tumora ozdraviš. Ne čuješ, pa pročuješ. Dugo pušiš, pa baciš cigarete…I sve to na jednom mjestu, kod jednog čovjeka.

Ispovijed nije sakrament nekakvog mučenja nije razgovor sa svećenikom. Ispovijed je sakrament ozdravljenja, objašnjava fra Ivo Pavić.

Korizma je sveto vrijeme uže priprave za najveći kršćanski blagdan Uskrs.  Korizma je vrijeme čišćenja od grijeha, sebičnosti i krivih navika. Središte korizme je Isusova muka i smrt.

I. Osobno obraćenje

Evo da i ja posvjedočim kada vidim ova predivna svjedočanstva braće i sestara šta GOSPODIN čini u njihovim životima i njegovoj neizmjernoj ljubavi prema svakom čovjeku.

Cijeli život živjela sam u tradicionalnoj vjerskoj obitelji, zadnji puta sam se ispovjedila kada sam imala 15 god i to je bio moj zadnji odlazak u crkvu, napustila sam ju.

U malom mjestu Šurkovcu hodočaste tisuće ljudi iz cijele Hrvatske te Bosne i Hercegovine. Naš poznati karizmatik fra Ivo Pavić vodi duhovne obnove i mise za ozdravljenje. Vjernici tijekom duhovne obnove izlaze na oltar i svjedoče o ozdravljenjima koja su zadobila od Isusa preko ruku fra Ive. Donosimo vam svjedočanstvo od hodočasnice Dijane.

"Kada je fra Ivo prolazio pored mene sa Presvetim sakramentom osjetio sam snagu iz hostije", kaže Vedran, čitatelj portala medjugorje-info.com koji nam je poslao svoje svjedočanstvo kako bi ga podijelio sa svima. Na duhovnoj obnovi koju je predvodio fra Ivo Pavić osjetio je silnu milost, neizmjerno Božje Milosrđe koje mu je pokazalo da je Isus - Živi Bog!

Stranica 1 od 7