Sadržaj s oznakom: Hercegovina za Ritu

Ana Rita Puljić počinje s liječenjem na KBC Rebro u Zagrebu. Sretnu vijest objavile su širokobriješke mame na Facebooku.

“Zahvaljujući dobroti brojnih ljudi, uspjeli smo skupiti novac za pet injekcija, tako da bi krajem studenog trebali krenuti u Zagreb na liječenje.

Na humanitarnom koncertu za malenu Anu Ritu Puljić, koji se održao 1.11. u dvorani Ivana Pavla II. u Međugorju u organizaciji humanitarne udruge “Marijine ruke” iz Međugorja, prikupljeno je 15.000KM, izvjestili su Prijatelji Ana Rite Puljić na svojoj Facebook stranici.

Sinoć je u dvorana Ivana Pavla II. u Međugorju u organizaciji humanitarne udruge “Marijine ruke” iz Međugorja, koju je osnovao međugorski vidioc Jakov Čolo održan humanitarni koncert za malenu Anu Ritu Puljić.

U srijedu 1.11 u organiziciji udruge Marijine ruke održat će se koncert za malenu Anu Ritu Puljić.

Zahvaljujući dobroti brojnih ljudi, uskoro će početi liječenje malene Ane Rite Puljić.

Širokobriješke mame – Mame širokog srca u nedjelju su na Facebook profilu objavile nedavnu fotografiju trogodišnje djevojčice Ane Rite Puljić iz Stoca.

Udruga ''Širokobriješke mame'' na svom Facebook profilu priopćila je kako tu vijest više ne mogu držati za sebe, te kako su presretni ovim velikim činom, prenio je Bljesak.info.

Kiša i vjetar nisu spriječili dobrotvore iz raznih krajeva Hercegovine da se u petak navečer okupe u Gradskoj sportskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

Koncert “Hercegovina za Ritu” u medijima i na društvenim mrežama najavljuje se već neko vrijeme, a pratitelji Facebook stranice Širokobriješke mame – mame širokog srca, uključili su se u širenje podrške Riti slanjem svojih fotografija s natpisima posvećenima djevojčici.

U Širokom Brijegu u Gradskoj Športskoj dvorani Pecara će se 6. listopada održati humanitarni koncert pod nazivom ”Hercegovina za Ritu”.