“Hercegovina za Ritu”: Sve je spremno za veliki humanitarni koncert, i Ana Rita dolazi!

Koncert “Hercegovina za Ritu” u medijima i na društvenim mrežama najavljuje se već neko vrijeme, a pratitelji Facebook stranice Širokobriješke mame – mame širokog srca, uključili su se u širenje podrške Riti slanjem svojih fotografija s natpisima posvećenima djevojčici.

Na koncertu na kojem će se prikupljati sredstva za liječenje malene Ana Rite Puljić nastupit će Mažoretkinje Široki, Mokarski tamburaši, Josip Ivančić, Sinergija i Tiho Orlić, piše jabuka.tv.

Od svih fotografija koje su pristigle u inbox stranice, Širokobriješke mame složile su jedan slideshow koji pokazuje sve ljude iz različitih krajeva svijeta koji su Ana Riti poslali poruke podrške te pozvali na koncert. Na kraju videa i sama Rita drži papir na kojem piše: “I ja dolazim. A vi?”Podsjetimo, cijena ulaznice je 5 KM, a sav prihod od prodaje ulaznica, kao i pića ide Riti i njezinoj obitelji. Uz to, biti će postavljene i četiri velike kutije u koje će svi koji to žele moći donirati novac. Već prije smo napisali da se organizatori nadaju dobroj zabavi, veseloj atmosferi i ugodnom druženju na koje su svi dobrodošli.

“Pozornica je postavljena, jako puno volontera se javilo i pomoglo pri organizaciji, jako puno sponzora, donatora. Ritina priča je na površinu izvukla dobro iz ljudi i podsjetila nas da kao zajednica možemo učiniti puno više nego kao pojedinci. Želja nam je da se i ostale formalne i neformalne udruge građana pokrenu i da se dosegne konačni iznos potreban za Ritino liječenje. Što se koncerta tiče, mi smo dali sve od sebe, sada je red na Hercegovcima da pokažu koliko veliko srce imaju.”, poručile su Širokobriješke mame za portal Jabuka.tv i pozvale sve da im se pridruže na Pecari u 20.00 sati.