Sadržaj s oznakom: Širokobriješke mame

Neformalna skupina okupljena oko Facebook stranice ”Širokobriješke mame – Mame širokog srca” pokrenule su humanitarnu akciju za pomoć u liječenju 12-godišnje Širokobriježanke Tee Ćeškić iz Mokrog.

Ana Rita Puljić počinje s liječenjem na KBC Rebro u Zagrebu. Sretnu vijest objavile su širokobriješke mame na Facebooku.

Širokobriješke mame – Mame širokog srca u nedjelju su na Facebook profilu objavile nedavnu fotografiju trogodišnje djevojčice Ane Rite Puljić iz Stoca.

Udruga ''Širokobriješke mame'' na svom Facebook profilu priopćila je kako tu vijest više ne mogu držati za sebe, te kako su presretni ovim velikim činom, prenio je Bljesak.info.

Kiša i vjetar nisu spriječili dobrotvore iz raznih krajeva Hercegovine da se u petak navečer okupe u Gradskoj sportskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

Koncert “Hercegovina za Ritu” u medijima i na društvenim mrežama najavljuje se već neko vrijeme, a pratitelji Facebook stranice Širokobriješke mame – mame širokog srca, uključili su se u širenje podrške Riti slanjem svojih fotografija s natpisima posvećenima djevojčici.